Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Termal ve gastronomi keyfinin adresi NG Afyon

Şifa ve lezzeti lüks

Şifa ve lezzeti lüks ile harmanlayarak konuklarına termal tatilini en keyifli haliyle yaşatan NG Afyon, gastronomi tutkunu konuklarını da usta şeflerin hazırladığı enfes tatlarla buluşturuyor

 

NG Afyon’dan yapılan açıklamada, “Zindelik ve yenilenme için lüks bir deneyim sunan NG Afyon, tadına doyulmaz lezzetlerle termal tatil keyfini taçlandırıyor. Yeni başlayan Frig Vadisi balon turu ise Afyonkarahisar’a gitmişken mutlaka denemeniz gerekenler arasında!” denildi.
Hem ruhunuz hem bedeniniz dinlensin
“HEM RUHUNUZ HEM BEDENİNİZ DİNLENSİN”
Açıklamada, “İyi hisset mottosuyla benzersiz anlara ev sahipliği yapan NG Afyon, farklı masaj ve SPA uygulamalarıyla konuklarına eşsiz bir tatil deneyimi sunuyor. Çeşitli sıcaklıklardaki termal suları, klasik kullanımının dışına çıkarak SPA ile birleştirdiği Termal uygulamaları ile sağlık, güzellik, zindelik için bedene ve ruha iyi gelen seçenekler sunan NG Afyon, “termal wellness” konsepti ile özel anlar oluşturuyor. Afyon’un şifalı suyunu, doğal ve sağlıklı haliyle sunan NG Afyon’da yer alan Aliva Spa’da uzman terapistler tarafından uygulanan, farklı spa kültürlerine ait masaj terapileri ile yenilenmek, Ayurvedik masajlardan Uzak Doğu masajlarına, spor masajından bölgesel incelmeyi destekleyici etkiye sahip anti-selülit masaja kadar birçok seçeneği deneyimlemek mümkün.” ifadelerini yer verildi.
“BU TATİLİN TADI BAŞKA”
NG Afyon’da her çeşit damak tadına hitap eden dünya lezzetlerinin yer aldığı kaydedilen açıklamada, “NG Afyon, lezzet durakları ile de tazelenip yenilenmenize yardımcı oluyor. Sabah kahvaltıları ve akşam yemeklerinin açık büfe olarak sunulduğu Erguvan Restoran yerel ve dünya lezzetlerinden her damak tadına hitap eden açık büfe sunarken, Farina Restoran usta şeflerin ellerinden çıkan tadına doyulmaz et, kebap, pide çeşitleri, yerel tatlar ve nefis tatlı menüsüyle konuklarını ağırlıyor. Birbirinden leziz ve renkli kokteyller sunan Mercan Lounge’dalezzet molaları vererek kendinizi şımartabilir, AlivaSpaCafe’detaze sebze ve meyve suyu karışımlarından detoks içeceklerine kadar sağlıklı seçenekler bulabilirsiniz.” denildi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

 

KUŞ BAKIŞI FRİG VADİSİ
Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: “Afyonkarahisar lezzetleri ve termal suları kadar tarihi ve kültürel zenginlikleri ile de görülmesi gereken bir şehir. Türkiye’nin en güzel vadilerinden Frig Vadisi artık balon turu ile havadan da görülebiliyor. Şehrin doğal, tarihi ve kültürel zenginliklerini keşfetmekFrig Vadisi balon turu ile manzaranın tadını çıkarabilirsiniz.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti