Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türkiye MotoFest’te coşku devam ediyor

Türkiye MotoFest’te coşku devam ediyor

Dünya Motokros Şampiyonası’nın final yarışı Bitci MXGP Türkiye ile aynı anda yapılan Türkiye’nin en büyük entegre gençlik ve spor etkinliği Türkiye MotoFest Konserleri coşkuyla devam ediyor

Etkinliğin üçüncü gününde şarkılarıyla gönüllerde taht kuran Koray Avcı ve müzik dünyasına verdiği pozitif enerjiyle kısa zamanda isminden bahsettiren Mary Jane muhteşem bir performansa imza attı.
Sahnede önce Mary Jane, daha sonra Koray Avcı hayranlarıyla buluştu. ünlü sanatçılar performanslarıyla Afyonkarahisarlılar’dan tam not aldılar. Sanatçılar repertuvarındaki şarkılarını sevenleri için söyledi. Şarkılara eşlik eden seyirciler ise saatlerce tempo tutarak keyifli bir akşam geçirdi.
Mary Jane ve Koray Avcı, Afyonkarahisar’da konser vermekten büyük keyif aldıklarını söyleyerek Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür ettiler.
Birbirinden ünlü sanatçıları ağırlayan MoteFest sahnesi bu kez de Türkiye’nin Türk Rock müziğinin önemli gruplarından biri olan Kolpa ve Türk pop müziğinin duayeni Erol Evgin’i ağırladı.
KOLPA SÖYLEDİ, GENÇLER COŞTU
Dünya şampiyonasında yarış heyecanı sürerken diğer taraftan da ünlü sanatçılar Afyonkarahisarlılar ile buluşuyor. Motorsporları merkezinde bulunan konser alanında on binler Kolpa’nın şarkılarıyla keyifli anlar yaşadı. Ünlü Rock grubu Kolpa birbirinden hit şarkılarıyla alanı dolduran gençleri coştururken gençler bütün şarkılara eşlik etti.
EROL EVGİN’DEN UNUTULMAZ GECE
Gecenin ilerleyen saatlerinde ise Türk Müziğinin unutulmaz ismi Erol Evgin sahne aldı. Yoğun ilginin olduğu konserde Evgin, güçlü sesi ve muhteşem sahne performansı ile hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı. Festival konser alanında müzik ve eğlenceyi bir arada sunan sanatçı Erol Evgin şarkılarına hep bir ağızdan eşlik edildi. Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi