Afyonkarahisar Ülkü Ocakları yönetim kurulu üyeleri Ocak Genel Başkanlığı görevine yeni atanan Ahmet Yiğit Yıldırım’ı ziyaret etti
Afyonkarahisar Ülkü Ocakları yönetim kurulu üyeleri, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ülkücüler MHP MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’la da MHP Genel Merkezinde bir araya geldi.
Afyonkarahisar Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Timur Bayram ve yönetim kurulu üyeleri Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ömer Şanlı ve genel merkez yöneticilerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Bayram, Yıldırım’la yeni dönemde il ve ilçe ocaklarında yapılması planlanan eğitim, kültür ve sosyal faaliyetler alanında kapsamlı bir fikir alışverişinde bulundu. Bayram ve beraberindekiler Ülkü Ocakları Genel Merkezi ziyareti sonrası MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’la parti genel merkezinde bir araya geldi.
ASAYİŞ
26 Mart 2023GÜNDEM
26 Mart 2023GÜNDEM
26 Mart 2023ASAYİŞ
26 Mart 2023ASAYİŞ
26 Mart 2023UNCATEGORİZED
26 Mart 2023UNCATEGORİZED
26 Mart 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.