Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uluçay: Ankara’dan heybemiz dolu dönüyoruz

Uluçay: Ankara’dan  heybemiz dolu dönüyoruz

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, başkent temaslarında yerel yönetimlerin talep ve ihtiyaçlarını ilgili
bakanlık birimlerine aktardıklarını açıkladı. Uluçay, “Allah’ın izniyle Ankara’dan heybemiz dolu dönüyoruz” dedi

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, dün Ankara’da Milletvekili Ali Özkaya ile birlikte bazı bakanlık ve genel müdürleri ziyaret ettiler. Ziyaretlerde; Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, İl Genel Meclis üyeleri yer aldılar.
“BELEDİYELERİN TALEPLERİ İLGİLİ MAKAMLARA BİLDİRİLDİ”
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Ankara’da Milletvekili Ali Özkaya ve beraberindekilerle birlikte Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Nihat Pakdil’i, İlbank Genel Müdürü Yusuf Büyük’ü, TPIC Petrol ve Gaz Ticareti Müdürü Mehmet Hilmi Atasoy ve TPAO’da Yönetim Kurulu üyesi Edip Müyesseroğlu’nu ziyaret ettiler. Başkent ziyaretlerini değerlendiren Uluçay, “Ankara ziyaretimiz kapsamında Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Nihat Pakdil’i, İl Bank Genel Müdürü Yusuf Büyük’ü ve TPIC Petrol ve Gaz Ticareti Müdürü Mehmet Hilmi Atasoy ile Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Edip Müyesseroğlu’nu ziyaret ederek ilimizin taleplerini ilettik. Özellikle Türkiye Petrollerinde belediyelerimizin asfalt malzemesi olan bitün taleplerini ilettik. Tabii onunla birlikte çiftçilerimizin taleplerini Tarım Orman Bakan Yardımcımıza ilettik. Sahada gördüğümüz ne varsa yapılması gereken raporlayıp teslim ettik. Tabii belediyelerimizin kredi talepleri oluyor. Bununla ilgili de bu talepler doğrultusunda İl Bank Genel Müdürü Yusuf Büyük’üziyaret ettik. Dosyalarımızı teslim ettik. Allah’ın izniyle heybemiz dolu dönüyoruz.” dedi.
“GEREKLİ DESTEĞİ
FAZLASIYLA GÖRÜYORUZ”
Milletvekili Ali Özkaya ziyaretlerle ilgili şunları kaydetti: “Şehrimizin 18 ilçesi, bu ilçelerimize bağlı köy ve kasabalarımızın her talebini İl Başkanımızın raporları ile birlikte aldık. İlgili bakanlıklar ve genel müdürlüklerle paylaşıyor ve hamd olsun gerekli desteği de fazlasıyla görüyoruz. Bu noktada bize kapılarını her daim açık tutan genel müdürlerimize, bakanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Şehrimiz adına yapılması gereken ne varsa kapı kapı, bakanlık bakanlık dolaşmaya her daim hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum.”
>> Ş. Cüneyt BURSALILOĞLU’nun Haberi