Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yalçın, başarılı öğrencilere altın hediye etti

YKS’de ülke çapında dereceye

YKS’de ülke çapında dereceye girerek başarılı olan öğrencilere İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın altın ve kitap hediye etti

 

Yükseköğretim Kurumları Sınavında (YKS) dereceye giren öğrenciler İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı makamında ziyaret etti. YKS’de ülkede sözel alanda 452. olan Kamil Miras Anadolu Lisesi öğrencisi; Ali Talha Türkoğlu, sözel alanda 817. olan Afyonkarahisar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Medine Kaçmaz İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı ziyaret etti. Ziyarette; Müdür Yardımcısı Mevlüt Çınar, Şube Müdürü Hayati Duman, veliler ve okul müdürleri de hazır bulundu.
Ziyaret sırasında İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın öğrencilerin başarı hikâyelerini dinledi. Başarılı öğrencileri kutlayan Yalçın, “Göstermiş olduğunuz başarılardan dolayı sizleri ve sizlerin nezdinde tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Sizler içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde gayretli ve disiplinli çalışmanızın sonucunda bu başarıyı elde ettiniz. Sınav sürecinde başarılarınıza katkı sağlayan velileriniz, öğretmen ve okul yöneticilerinizi tebrik ediyorum.” dedi.
Yalçın öğrencilere altın ve kitap hediye etti. Sözel alanda 553. olan Afyonkarahisar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Hilal Beyza Battal’ın katılamadığı ziyarette hediyesi Okul Müdürüne verildi.
>> Kocatepe Haber Merkezi