Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yumurta üreticileri Özgül Termal’de buluştu

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, hafta sonu Grand Özgül Termal Tatil Köyü’nde Yumurta üreticileri ve iş insanları ile bir araya gelerek sektörel sorunlar ve bölgeye yapılan yatırımlar hakkında istişare de bulundu

 

Grand Özgül Termal Tatil Köyü Genel Müdürü Süleyman Çınaroğlu, AK Parti Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Merkez Disiplin Kurulu Sekreteri ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Şube Başkanı Ahmet Karakol, Afyon Yumurta A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Said Evrenkaya’yı tesiste ağırlamaktan büyük memnuniyeti duyduklarını söyledi.
YUMURTA SEKTÖRÜNÜN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI
Grand Özgül Termal Tatil Köyü’nde gerçekleştirilen toplantıda yumurta üreticilerinin sorunları konuşuldu. Toplantıda söz alan Afyon Yumurta A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Said Evrenkaya, Afyon Yumurta A.Ş’nin günlük yumurta ihracat hacminin 1,5 milyonu bulduğunu belirterek sektörün sorunlarını anlattı.
TURİZM YATIRIMLARIDA İSTİŞARE EDİLDİ
AK Parti İhsaniye İlçe Başkanı Tecelli Könül, Yaylabağı Belediye Başkanı Niyazi Akgedik’in de yer aldığı toplantıda bölgedeki turizm yatırımları üzerine istişare de bulunulurken, Afyonkarahisar’lı iş insanlarının kent ve ülke ekonomisine sundukları katkıların artışı ve sektörel sorunların çözümüne yönelik görüşmelerde yapıldı.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti