Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Zafer Partisi yeni bir Kuvay-i Milliye Hareketidir”

“Zafer Partisi yeni bir  Kuvay-i Milliye Hareketidir”

Zafer Partisi İl Başkanı Mevlüt Tekdemir, kendilerini Türk Milletini uyandırma vazifesindeki yeni bir Kuvay-i Milliye Hareketi olarak gördüklerini söyledi

Zafer Partisi Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Aslan Yaman, dün Afyonkarahisar’da düzenlenen Ekonomi Çalıştayı’nda sunum yaptı. Program öğleden sonra MCG Marble Hotel’de gerçekleştirildi.
“25 AĞUSTOS’TA KOCATEPE’DEN AFYON’A DÂHİL OLDUK”
Toplantının açış konuşmasını Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Mevlüt Tekdemir yaptı. Konuşmasına Tolstoy’un “Tüm muhteşem hikâyeler iki şekilde başlar. Ya bir insan bir yolculuğa çıkar, ya da şehre bir yabancı gelir.” sözleriyle başlayan Tekdemir, “Bizler Zafer Partisi olarak bu toprakların yabancısı değil bir evladı olarak 25 Ağustos 2022 tarihinde Sayın Genel Başkanımız Ümit Özdağ’la birlikte Kocatepe’den başlayan bir yürüyüşle şehre gelen yeni bir parti olarak Afyon’a dâhil olduk. Üç kişi ile başlayan çalışmalarımız şuan 6 ilçe, 300 üyemiz ve seçime girecek tüzel bir parti ile değerli üyemiz Ahmet Yılmaz Kasap’la beraber Afyonkarahisar Belediye Meclisinde temsil edilen bir parti konumuna geldi. Bugüne kadar yaptığımız bütün oda, dernek, cemiyet ziyaretleri, basın açıklamaları, esnaf gezilerimizde kendimizi tanıtırken sözlerimizin çok muteber karşılandığı ve ciddi teveccühün oluştuğunu gördük. Nitekim şuan Türkiye genelinde Zafer Partisinin oy oranının yüzde 8-9 bandında olduğunu görmek bize ne kadar doğru yolda olduğumuzu gösteriyor.” dedi.
“HALKIMIZ UYANDIRMAK
İÇİN ÇIĞLIK ATIYORUZ”
Mevlüt Tekdemir, “Binlerce uyuyanı uyandırmak için bir uyanık yeter.” düstüruyla kendilerini uyandırma vazifesindeki yeni bir Kuvay-i Milliye Hareketi olarak gördüklerini vurguladı. Tekdemir, “Güzel ülkemiz maalesef şuan 13 milyon sığınmacı ile gizli istila altındayken, Yunanistan 20 adamızı işgal etmiş ve silahlandırmış, Amerika 24 bin askeri ile dibimizdeki Dedeağaç’ta konuşlanırken ve buraya Fransa’nın da geleceği haberi geldi. Suriye’nin doğusunda 100 bin PKK/PYD askeri eğitilip donatılırken, kahraman ordumuz doğuda hain PKK ile savaşırken, Taksim’de Suriyeliler bomba patlatıp Gaziantep’e roket atarken, şuan karışmış olan İran’dan sonra sıra bize gelecek korkusunu yaşanmaktadır. Birde üzerine son bir yıldır anlamsızca tırmandırılan ekonomik sıkıntılarla fakirliğe sürüklendi. Ve bizler binlerce uyuyan halkımızı bu uykudan uyandırmak için gece gündüz her mecrada tabiri caizse çığlık atıyoruz.” diye konuştu.
“BU TÜMÖRÜ ATMADAN
VÜCUDU YAŞATAMAYIZ”
Zafer Partililere, sığınmacı politikasından başka bir şey yok mu sorusunu soranlara “Elbette var, olmaz mı?” cevabını verdiklerini belirten Tekdemir, “Biz Türk devletini Türk Milletine vermeye geliyoruz. İçi devlet terbiyesi almış yüzlerce insanın projesi ile dolu bir partiyiz. Ama vücudumuzda bizim bütün organlarımızı tehdit eden ve yiyip bitiren üçüncü evre bir kanser tümörü sığınmacılar var. 13 milyonu kontrolsüzce ülke içine girerken bunların 1.750.000 kişisine vatandaşlık verildi. 745 bin kişisi bu seçimde oy kullanıp benim çocuklarımın geleceğine karar verecek, devlet 10 yılda sığınmacılara bizim cebimizden 144,8 milyar dolar verdi. İki milyon tanesi kayıt dışı işsiz olarak çalışırken benim 5 milyon gencim iş bulamıyor. Zaten bize anca yeten gıda ve mülk fiyatları artık satın alınamaz noktasına geldi. Bu tümörü atmadan vücudunuzu yaşatamazsınız diyoruz. Ölüyoruz ama farkında değiliz.” şeklinde konuştu.
“İSTİKLAL MARŞIMIZIN İLK KELİMESİ ‘KORKMA’ İLE BAŞLAR”
Zafer Partisi’ne sıkı bir ambargo uygulandığını ve ana akım medyanın kendilerine yer vermediğini ifade eden Tekdemir, “Maalesef partimize uygulanan sıkı ambargo yüzünden ana akım medya bizi göstermediği, daha geniş salon tutmamıza, stant açmamıza izin verilmemektedir. Ekonomi, sağlık, eğitim, üretim, kalkınma ve ticaret alanındaki hazırlıklarımızı ve fikirlerimizi kısıtlı imkânlarla sunabiliyoruz. Bu nedenle bugün ekonomi, birkaç hafta sonra kalkınma ve milli güvenlikle ilgili çalıştaylarımızla değerli hemşerilerimize görüşlerimizi aktaracağız. Bu vesile ile değerli hemşerilerimize ve işverenlerimize seslenmek istiyorum. İstiklal marşımızın ilk kelimesi ‘Korkma’ ile başlar. Bizler bu partiyi kurarken korkmadık, sizler de korkmayın. ‘Ya taraf olursun yâda bertaraf olursun parolası’ ile halkı korkutarak, işinden aşından eden bu iktidara karşı bizlere üye olmaktan, teşkilatımızda çalışmaktan, maddi destek vermekten korkmayın. Çok değil 6 ay sonra seçimle gidecek bu iktidardan sonra bıraktıkları enkazı hepimiz düzelteceğiz. Sizlerin liyakatine ve katımlılarına acilen ihtiyacımız var.” ifadelerini kullandı.
“TÜRK MİLLETİ ÇALIŞKANDIR, ZEKİDİR”
Konuşmasının sonunda iş adamlarına çağrıda bulunan Tekdemir sözlerini şöyle tamamladı: “Saygıdeğer iş adamlarımız, lütfen milyonlarca vatandaşımız, gencimiz işsizken sığınmacılara; sigorta vermiyoruz, ucuz işçi olarak çalıştırıyoruz, onlar giderse fabrikalarımız kapanır yanlışınızdan gelin vazgeçin. Türk Milleti çalışkandır. Türk milleti zekidir. Ama bizim gençlerimiz iş beğenmiyor napalım işçi bulamıyoruz mazeretinizden de vazgeçin. Bu gençler neden iş beğenmiyor, bu gençler neden meslek liseleri itibarsızlaştırılırken, milyonlarcası apartmandan yapılmış üniversitelere yığdırılıp, köyden kopartılıp el becerisi çalışamaz noktasına getirildi? Neden Afyon merkezdeki meslek lisesi ana binası müze haline getiriliyor gelin bunu tartışalım. Sizler Türk işçimizin sigortasını tam yatırıp, ülke şartlarına göre maaşlarını yeterli verirseniz çok da güzel çalışırlar. Bu ülkenin istilasına, bu öldürücü kanser tümörünün yayılmasına lütfen katkıda bulunmayın.”
Ekonomi Çalıştayı Zafer Partisi Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Aslan Yaman’ın sunumuyla devam etti. >> Burcu AYDIN’ın Haberi