Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Zeybek’ten memnuniyet, OY ORANINI GEÇTİ”

AK Parti Genel Merkez

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz, Afyonkarahisar ziyaretinde yerel yönetimlerin başarısı hususunda Afyonkarahisar’a tam not verdi. Öz, “Afyon’da Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu tecrübesiyle kente yaptığı hizmetlerle her zaman öne çıkan bir büyüğümüzdür. Son yapılan anketlerde Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in çalışmalarının halk tarafından takdir edildiğini görmekten memnunuz.
Sayın Başkanımızın kazandığı oy oranından daha fazla şu an memnuniyet duyan var” dedi

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz, AK Parti Afyonkarahisar İl Bakşanı Hüseyin Ceylan Uluçay’ı ziyaret ettikten sonra partide basın toplantısı düzenledi. Ziyarette ve toplantıda; AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner de hazır bulundu.
ÖZ’DEN ULUÇAY’A
HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı 25. ve 26. dönem Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz’ün yeni görevi nedeniyle kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğunu kaydetti. Ziyareti nedeniyle Öz’e teşekkür eden Uluçay, “Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ve Milletvekilimiz Av. İbrahim Yurdunuseven bizi ziyarette hazır bulundular. Ziyaretleri nedeniyle kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.
CUMA NAMAZINI
SANAYİ CAMİİNDE KILDILAR
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz’ün hem hemşehri hem de Bölge Sorumlusu olduğunu belirtti. Öz’ün hem şahsını hem de yeni göreve atanan İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay’ı ziyaret ettiğini aktaran Zeybek, “Sayın Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Abdurrahman Öz bu toplantıdan sonra Valimiz Gökmen Çiçek’i ziyaret edecek. Uyumlu bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Bilindiği üzere her hafta Cuma Namazını farklı bir mahalle de kılma alışkanlığımız var. Bugün (dün) ekip olarak Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Abdurrahman Öz’de dâhil olmak üzere hep birlikte Cuma Namazını Sanayi Camimizde kıldık. Güvenevler Mahallemizi ve sanayi esnafımızı hep birlikte ziyaret ettik. Gayet güzel bir çalışma oldu. İnşallah bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Cuma günü farklı bir camii de değişik bir mahalle de namaz kılma alışkanlığımızı sürdüreceğiz. Tekrar İl Başkanımıza görevinin hayırlara vesile olmasını diliyorum.” diye konuştu.
“AK PARTİ’DE TÜM GÖREVLER
BİR BAYRAK YARIŞI”
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, daha önce ziyaret ettiği AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay’ı, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz’le bir kez daha ziyaret ettiğini kaydetti. İl Başkanlığı görevine atanan Uluçay’a bir kez daha hayırlı olsun dileklerini tekrarlayan Yurdunuseven, “AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız, hemşehrimiz, 25. ve 26. dönem Aydın Milletvekilimiz Abdurrahman Öz, İl Başkanımıza hayırlı olsun ziyareti için Afyonkarahisar’a geldi. Bilindiği üzere AK Parti de Başkanlık Sandık Kurulundan başlayıp İl Başkanlığına kadar tüm görevler bir bayrak yarışıdır. Bu bayrak yarışında önemli olan çıtayı bir yerden alıp daha üst seviyeye yükseltebilmektir.” şeklinde konuştu.
“HİZMETTE
ÖNCELİK
AFYONKARAHİSAR OLDU”
“Allah’a hamd ediyoruz ki 2001 yılında partimiz kurulduğundan itibaren tüm teşkilatlarımızla İl Başkanlığı, İlçe Başkanlıklarımız, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlıklarımız, Belediye Başkanlarımız hep çıtayı bir üste götüren kişiler oldu.” diyen Yurdunuseven şu ifadeleri kullandı: “Bende 2014-2018 yıllarında Afyonkarahisar İl Başkanlığı görevi yapmıştım. Allah nasip etti Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle bizi de Milletvekili yaptılar. Bizde hep bunu bir bayrak yarışı olarak gördük. Her defasında acaba Afyonkarahisar için, ilçelerimiz için, vatandaşlarımız için, hemşehrilerimiz için ne yapabilirizin derdinde ve telaşında olduk. Elhamdülillah dünden bugüne kadar hem Belediyemiz de hem de Milletvekilleri olarak Afyonkarahisar’a çok güzel hizmetler ettik. Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu’nun kulaklarını çınlatmak isterim. Sağ olsun kendisi ilimize 11 yıllık bakanlığı döneminde çok güzel yatırımlar ve hizmetler getirdiler. İlk günden itibaren burada hizmet eden tüm Belediye Başkanlarımız ve Milletvekillerimiz hep Afyonkarahisar’ı öncelediler.”
“AFYONKARAHİSAR YEREL
YÖNETİMLERDE BAŞARILI”
Bayrak yarışını bir üste çıkaracağına inanılan Hüseyin Ceylan Uluçay’ın İl Başkanlığı görevine atandığını dile getiren Yurdunuseven şöyle konuştu: “Sayın İl Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay’a tekrar başarılar diliyoruz. Her zaman her daim her yerde kendisiyle diğer teşkilatlarımızla olduğu gibi birlikteyiz. Güç birlikteliğiyle kol kola girip Afyonkarahisar için güzel hizmetler yapmaya inşallah birlikte devam edeceğiz. Sayın Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Abdurrahman Öz burada iken Afyonkarahisar’ın yerel yönetimleriyle ilgili kısa bilgi vermek istiyorum. Bu dönemde Afyonkarahisar’da gerçek manada güzel bir başarı elde ettik kanaatindeyim. Çünkü yaklaşık 20 yıldır kazanamadığımız Sultandağı Belediye Başkanlığını kazanmış olmamız aslında bunun en büyük göstergesidir. AK Parti olarak kazandığımız ilçe ve belde Belediye Başkanlığı sayılarımız da arttı. İl Genel Meclisi Üye sayımızda büyük oranda yükselmeyle 32 olan sayı 36’ya yükseldi. Cumhur İttifakını da sayarsak neredeyse yüzde 90’a yakın Belediyeler de ve İGM Üyeliklerinde bir artış yaşadık. Bu tablo bizim için büyük bir başarıdır. Bu başarıda emeği büyük olan teşkilatlarımıza çok teşekkür ediyoruz.”
“BİZLER KENDİMİZİ HEP AK PARTİ ŞEMSİYESİ ALTINDA TANIMLADIK”
Aslen Dazkırı İlçesi’ne bağlı Sarıkavak Köyü’nden olan 25. ve 26. dönem Aydın AK Parti Milletvekili AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz, Afyonkarahisar’ın sorumluluk bölgesinde olduğunu kaydetti. Afyonkarahisar’da İl Başkanı değişikliği nedeniyle yeni İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğunu ifade eden Öz şunları söyledi: “Bu vesile ile görevi bırakan meslektaşım Av. Hüseyin Sezen’e Afyonluların huzurunda emekleri için, partimiz için şu ana kadar yaptığı çalışmalar için öncelikle çok teşekkür ediyorum. Milletvekilimiz İbrahim ağabeyin de ifade ettiği üzere AK Partimiz de bu işler bir bayrak yarışı şeklinde gerçekleşiyor. Bugün İl Başkanı olarak görev yaparsınız yarın genel merkezimizin, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın tensibiyle başka bir görev yaparsınız. Bizler kendimizi her zaman AK Parti şemsiyesi altında tanımladık ve AK Parti şemsiyesi altında olmaktan her zaman büyük bir gurur duyduk.”
“AK PARTİ GENEL MERKEZİ
AFYON’DAN MEMNUN”
AK Parti’de önceki dönem görev yapan kişilerin gelecek dönemlerde yine Genel Merkezin tensipiyle başka görevlerde bulunacaklarına inandığını belirten Öz, “Bu bir bayrak yarışıdır. Bizler genel merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı olarak yeni göreve başlayan İl Başkanımız ve yönetimini destekleyerek sonuna kadar onlarla birlikte Afyon ve AK Parti için çalışmaya devam edeceğiz. Afyon AK Parti teşkilatları kurulduğu günden bu yana her zaman başarılı olmuştur. Şu an Afyon’da merkez Belediye, 12 ilçe ve 22 belde olmak üzere toplam 35 Belediye ile temsil ediliyor. AK Parti olarak bizim en çok Belediye Başkanlığı kazandığımız illerimizden biri de Afyonkarahisar’dır. Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek Başkanlığında, İlçe ve Belde Belediye Başkanlarımız güzel çalışmalar yapıyorlar. Bizler genel merkez olarak Belediye Başkanlarımızın çalışmalarından memnunuz.” dedi.
“EROĞLU TECRÜBESİYLE
ÖNE ÇIKARKEN ZEYBEKTEN
HALK MEMNUN”
Abdurrahman Öz, son yapılan anketlerde Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in çalışmalarının halk tarafından takdir edildiğini görmenin genel merkez olarak kendilerini memnun ettiğini belirtti. Öz, “Sayın Başkanımızın kazandığı oy oranından daha fazla şu an memnuniyet duyan olduğunu bu vesile ile ifade etmek istiyorum. Afyonkarahisar Belediye Başkanımızın ilçe Belediyelerimize ağabeylik yaparak Belediye hizmetlerini sürdüğünü de belirtmek isterim. Bu durum genel merkez olarak bizim de istediğimiz bir şeydir. Bu memnuniyeti buradan AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı olarak medya aracılığıyla hemşehrilerimizle paylaşmak istedim. Bizlerde teşkilatlardan yetiştik, teşkilatlar en önem verdiğimiz noktalardandır. Teşkilatla bütünlük içerisinde Belediye-Teşkilatla, Teşkilat-Belediye ile birbirinden ayırmaksızın birbiriyle istişare halindedir. Afyon’da Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu’da var. Tecrübesiyle Afyon’a yaptığı hizmetlerle her zaman öne çıkan bir büyüğümüzdür. Hep birlikte 2023 yılı hedeflerine ulaşmak için Afyon’da çalışmalara devam edeceğiz. Bu vesile ile AK Parti İl Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay’a hayırlı olsun diyorum. Genel Merkez olarak yapacağı her güzel ve hayırlı çalışmanın yanında olup destekleyeceğimizi ifade ediyorum.” diye konuştu.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi