Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Zillet İttifakı defterini kapatmaya son 7 gün”

“Zillet İttifakı defterini kapatmaya son 7 gün”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven Başmakçı, Dazkırı ve Dinar’da düzenlenen açık hava programları ve seçim çalışmalarına katıldı.

GAYEMİZ ÜLKEMİZİN YARINLARINA HİZMET ETMEK

Yurdunuseven yaptığı açıklamada “Ülkemizin kaderini değiştiren ve yine değiştirecek olan AK Parti’miz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile yeni reformlara yeni atılımlara koşabilmek için Afyonkarahisar’ın evladı olarak Afyonkarahisar ve Türkiye için hemşehrilerimizle buluşuyor 20 yılın hesabını kitabını döküyor önümüzdeki 20 yılı konuşuyoruz. Artık Türkiye’de hizmetin, üretimin ve milletin adresi belli. Ancak ola ki yine de bir sebepten gönül koymuş hemşehrilerimiz vardır, belki kazanacak bir gönül vardır diye kapı kapı Afyonkarahisar’ı geziyoruz. Gayemiz bu millete bu ülkenin yarınlarına hizmet etmek.

Bu amaçla çıktığımız yolda Başmakçı’mızda teşkilat mensuplarımızla, sanayi esnafımızla buluştuk. Kur’an tilavetleri eşliğinde düzenlenen Hıdırellez programına konuk olduk. Dazkırı’mız da her zamankinden coşkulu olan teşkilatımızla birlikte pazar esnafımızı, ilçe esnafımızı ve sanayi esnafımızı ziyaret ederek desteklerini istedik. İnaniyorum ki Dazkırı 14 Mayıs’ta “Şahlanış Dönemi” için yola devam diyecek. Dazkırı’mızdan bizlere yüksek muhabbet besleyen Karaağaçkuyusu ve Kızılören köylerimizde yeniden hemşehrilerimizle buluştuk. Hemşehrilerimizin taleplerini biliyoruz. Sırayla hepsi daha önce olduğu gibi hallolacak. Dinar’lı teşkilat mensuplarımızın yoğun katılımıyla çalışma ve talepleri değerlendirdik. Son düzlükte yapacağımız çalışmaları değerlendirdik. Haydarlı Beldemizde, Uluköy, Ocaklı ve Çiçektepe köylerimizde bir araya geldiğimiz hemşehrilerimize 14 Mayıs’ın Türkiye Yüzyılı’na giden yolda önemini anlattık. Gayemiz belli. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra daha fazla bu ülke ve millet için çalışacağız.

Milletvekilimiz Ali Özkaya ile sadece 1 gün önceden planlanan Göçerli Köyü’müzde Çölovası’nın yiğit insanlarının katılımıyla coşkulu bir miting gerçekleştirdik. Kalabalığın sayısı, coşkusu, sevgisi ve muhabbeti bizleri çok sevindirdi ve duygulandırdı. Gecenin geç saatine, Afyonkarahisar’ın ayazına rağmen bizleri yalnız bırakmayarak sevgisini gösteren tüm hemşehrilerime bir kez daha yürekten teşekkür ediyorum. Bu sevgi ve inanç bizlere bir kez daha güç verdi. Bu azim ve inançla ülkemizin yarınlarını koltuk sevdalılarına, hainlerle ortaklık yapanlara teslim etmeyeceğiz. Günler öncesinden miting planı yapıp çevre illerden destek alıp bir Çölovası etmeyen Zillet İttifakı defterini kapatmaya son 7 gün. Bizim alacak çok yolumuz var.”