Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mantıklı Değişim, Vatandaş Odaklı Projelerimizle Sorunları Çözeceğiz

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, “Ortak geçmiş, birlikte gelecek” sloganıyla değişim ama mantıklı bir değişim diyerek hemşehrilerinin desteklerini ve dualarını beklediklerini söyleyerek, “Vatandaş odaklı projelerimizle Afyonkarahisarımızın sorunlarını çözeceğiz” dedi.

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, KAÇEP Yöneticileriyle birlikte Seçim Koordinasyon Merkezinde kahvaltıda buluştu. Daha sonra beraberindeki partililerle birlikte, Çavuşbaş Mahallesi ile pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Adayı Küçükkurt, ardından Fuar Alanı, Karayolları Parkı, Veysel Eroğlu Parkı’nda vatandaşları ziyaret ederek istek ve taleplerini dinledi. Küçükkurt akşam programında ise asker eğlencesine katılırken kahvehanelerde de hemşehrileri ile sohbet etti.

GES PROJESİ İLE ON BİNLERCE HANENİN ELEKTRİK İHTİYACINI KARŞILAYACAĞIZ

Gittiği her yerde vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgi seli ile karşılaşan MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, “Belediyemize ait 25 bin metrekarelik bir alanda 3 bin kw kapasitesindeki güneş enerji santrali projesi hayata geçirilecektir. 2 bin kw kapasiteli jeotermal enerji santrali projesi de hayata geçirilecektir. Atık Su Arıtma Tesisinde 400 kw kapasiteli bir biogaz elektrik üretimi sağlanacaktır. Bu 3 projeyle toplamda 12.500 hanenin elektrik ihtiyacı karşılanabilecektir. Büyük Zafer Parkı ile, Büyük Taarruz ve Büyük Zaferin ön plana çıkacağı şekilde yeni bir park düzenlemesi yapılacak. Milli Mücadele kahramanlarının hatıralarının yaşatılacağı bu parkta Milli Mücadelenin ölümsüz sahneleri canlandırılacak. Türk tarihi ve kültürü içerikli park düzenlemeleri böylelikle gerçekleştirilmiş olacak. Belediye Huzurevi projemizle yıkıldıktan sonra yıllardır yapılamayan Huzurevinin devlet imkanlarıyla yapılmasının takipçisi olunacak. Eski Huzurevi eski yerinde devlet imkanlarıyla yeniden yaptırılacak. İlaveten belediye imkanları ile ikinci bir Huzurevi de yeniden inşa edilerek hizmete alınacak. Bunlar projelerimizden birkaçıdır. ‘Ortak geçmiş, birlikte gelecek’ sloganımızla değişim ama mantıklı bir değişim diyerek vatandaşlarımızın desteklerini ve dualarını bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

ESNAF MESLEK SİTELERİ KURULACAK

Afyonkarahisar’ın tüm yolların kesiştiği konumu ile önemli bir kavşak noktası olduğunu belirten Küçükkurt, “Ülke ulaşımında bir kavşak noktası durumunda olan şehrimizde yolların kesiştiği 3 noktada tarihi Afyon Evleri görünümünde Gastronomi Sokakları inşa edilecek ve ilimizin lezzetlerinin tanıtımı ve pazarlanması sağlanacak. Bu sokaklar, elektrikli araç şarj istasyonlarıyla birleştirilecek. Çağımızda artış gösteren elektrikli araçlarını şarj etmek isteyen yolcular, şarj bekleme süresi içerisinde bu çarşılarımızda zaman geçirecekler. Geçmişimizde olduğu üzere birçok meslek alanında benzer faaliyeti gösteren hemşehrilerimizin, esnafımızın bir araya gelebileceği Esnaf Meslek Siteleri kuracağız. Ev Hanımları Üretiyor projemizle vatandaşlarımızın kolay ulaşım sağlayıcı lokasyonlarda başta tekstil olmak üzere yöresel ürünler imalatı, gıda, kurutma ve paketleme üniteleri ve benzeri tesisler açılacak. Kadınlarımız aldıkları siparişleri evlerinde üretebilecekleri gibi bu tesislerde de çalışarak üretim sürecine dahil olacak. Bu alanda ihtiyaç olan gerekli eğitim yapacağımız Kent Konaklarında verilecek.” ifadelerini kullandı.

Mantıklı Değişim, Vatandaş Odaklı Projelerimizle Sorunları Çözeceğiz

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti