Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Marble Systems Tureks, Marble İzmir Fuarı’nda Ses Getirecek

Marble Systems Tureks, bu sene 29. kez kapılarını açacak olan Marble İzmir Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı ile akabinde düzenlenecek olan dünyaca ünlü Coverings- Showcasing Tile & Store Experience fuarında 2024 doğal taş koleksiyonunu ve projelerini tanıtacak.

Marble Systems Tureks, bu

Doğal taş sektöründe dünyanın en önemli buluşmalarından olan Marble İzmir Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı 17- 20 Nisan’da; kaplama ve doğal taş endüstrileri özelinde dünyanın en önemli ihtisas fuarlarından biri olan Coverings ABD Fuarı ise Amerika Birleşik Devletleri’nin Atlanta şehrinde 22 – 25 Nisan tarihleri arasında düzenleniyor.

 

Ülkemizin dünyadaki doğal taş üretimi ve ihracatının önemli oyuncularından biri olan Marble Sysyems Tureks Turunç Madencilik, her iki fuarda da 2024 doğal taş koleksiyonları ve projelerini tanıtacak. Desert Path ve The Numudia Lime Stone koleksiyonları, Calacatta Picasso, Diamond Blue, Ethan, Ion Mosaic, Pill Mosaic, Red Bordeaux, White Pearl, Plank, Victorian Marble ürünleri ile fuardaki yerini alacak.

 

Marble Systems Tureks Turunç Madencilik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Cavit Turunç, sektör fuarlarının hem yeni ürünlerini tanıtmak hem uluslararası tüketici ve profesyonellere ulaşmak adına büyük bir görev gördüklerini belirtti. Turunç, Coverings 2024’ün sektörün küresel oyuncularını buluşturan çok önemli bir fuar olduğunu ifade ederek şunları söyledi: “ABD markamızın doğuş noktası ve burada önemli bir büyüme kaydettik. İddialı olduğumuz Amerika pazarına ihracatımızın yüzde 50’sini gerçekleştiriyoruz. Burada 1000’e yakın bayi, 12 showroom ve 7 depoyla devasa bir altyapıya sahibiz. Amerika’daki en prestijli projelerde Tureks’in özel tasarım mermerleri tercih ediliyor. ABD yatırımlarımıza devam ederken bir yandan da uzun zamandır altyapısı üzerinde çalıştığımız bu ağı Avrupa’da da aynı şekilde işler hale getireceğiz.”

 

Türk mermerinin dünyada hak ettiği yere gelebilmesi ve sektörün geleceğine yön vermesi açısından İzmir Fuarı’nı vesile olarak gördüklerini ifade eden Turunç; “Biz de Türk mermerini tüm dünyaya tanıtma hedefiyle yola çıktık ve bugün doğal taş pazarlama ve ihracat alanında 42 yıldır sektörün öncülerinden biriyiz. İzmir Fuarı ile de Akdeniz çanağı başta olmak üzere bütün Avrupa ve dünya pazarlarında geniş yer edinmeyi hedefliyoruz” dedi.

 

 

Bu sene 34. kez düzenlenecek olan Coverings- Showcasing Tile & Store Experience fuarı her yıl, 40 ülkeden 1000’den fazla katılımcıyı ağırlayarak dünyanın en yenilikçi karo ve taş ürünlerinin tanıtıldığı bir platform sunuyor. Türkiye’nin ve dünyanın çeşitli bölgelerinden gelen sektör profesyonellerinin ticari görüşmeleriyle her sene ülke ekonomisine büyük katkı sağlayan 29. Marble İzmir Fuarı da binlerce doğal taşın ve özel taş makinelerinin sergileneceği, sektörün önemli isimlerinin katılacağı etkinlikleriyle merakla bekleniyor

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti