Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Marcus, Brandon’ı yendi – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Marcus, Brandon'ı yendi

Hafta sonu Ankara’da oynanan maçta Mamak Belediye Ankara DSİ, Afyon Belediyespor’u konuk etti. Afyonlu Marcus Hall ve Mamaklı Brandon Peterson arasında geçen mücadelenin galibi 18 sayı ile Marcus oldu. Mamaklı Bradon ise 17 sayıyla ikinci oldu

Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor lig öncesi hazırlık maçlarına devam ediyor. Mamak Belediye Ankara DSİ ile geçen hafta içinde kendi evinde oynadığı maçı 66-75’le kaybeden Afyon Belediyespor hafta sonunda Mamak Belediye Ankara DSİ’ye konuk oldu. İlk maçta yaşanan Mamak üstünlüğü bu maçta yaşanmadı. Afyon Belediyespor maçın başında kazandığı üstünlüğü maç boyunca sürdürdü. Mamak, son çeyreğin son anlarında öne geçti. Maçın tamamlanmasına 2 saniye kala Afyonlu Marcus Hall girdiği turnikede bulduğu 2 sayılık atışla maçı 72-73’e getirdi ve Afyon Belediyespor maçı kazandı.
MAÇIN PERİYOTLARI
Maçın ilk çeyreğinde kıran kırana geçen bir mücadele vardı. İki ekipte karşılıklı sayılarla birbirlerine üstünlük kurmaya çalıştı. İlk çeyreğin sonunda iki ekipte birbirine üstünlük sağlayamadı ve ilk çeyrek 19-19 eşitlikle tamamlandı.
İkinci çeyrekte Afyon Belediyespor’un öne geçme çabaları sonuç getirdi ve Afyon Belediyespor farkı araladı. İkinci çeyreğin sonunda da Afyon 30-34’le üstünlüğü ele aldı. İlk yarıda üstünlük çabası Afyon Belediyespor’un oldu.
İkinci yarının ilk çeyreğinde Afyon Belediyespor yakaladığı tempoyu bozmadı ve aradaki farkı korumayı başardı. Üçüncü çeyrekte Afyon Belediyespor’un 4 farklı üstünlüğü ile tamamlandı.
Son çeyreğe 55-51’lik skorla üstün başlayan Afyon Belediyespor üstünlüğü rakibine kaptırdı. 1 sayı ile öne geçen Mamak aradığı farkı bir türlü yakalayamadı. Afyon Belediyespor’un öne geçme çabası maçın sonuna kadar sürdü. Son iki saniye kala Marcus topu aldı ve turnikeye girdi. Marcus’un girdiği turnikede bulduğu iki sayılık basket maçı, 72-73’le Afyon Belediyespor’un kazanmasını sağladı.
Yapılan hazırlık maçında bile yaşanan bu çekişme ligin bu sezon farklı geçeceğinin sinyallerini verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Belediye: Marcus Hall 18 sayı, Onur Sevinç 10, Orçun Tunca 12, David Weaver 12 sayı, Sezgin Eriş 6, İsmail Çevik 4, Alican Güney 7, Eren Ocaktürk 7

Mamak Belediye Ankara DSİ: Berent Kavaklıoğlu 8 sayı, Burak Yönder 5 sayı, Nezih Özbakır 5 sayı, Pertev Öngüner 10 sayı, Ömer Sancaklı 6 sayı, Enis Bayrak 1 sayı, Cem Coşkun 8 sayı, Ulaş Peker 6 sayı, Brandon Peterson 17 sayı, Jason Clark 6 sayı