Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Marcus sağlık kontrolünden geçti – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Marcus sağlık kontrolünden geçti

Afyon Belediyespor’un yeni transferleri arasında bulanan Marcus Hall Afyonkarahisar’a önceki gece geç saatlerde geldi. Dün öğlen saatlerinde sağlık kontrolünden geçen Marcus ilk idmanına da dün katıldı

2015-16 sezonunda Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele edecek olan Afyon Belediyespor’un ikinci Amerikalı oyuncusu Marcus Hall de takıma katıldı. Önce ki gün gece yarısı İstanbul’dan Afyokarahisar’a gelen Marcus Hall dün öğlen saatlerinde Park Hastanesi’ndeki doktorların gözetiminde sağlık kontrolünden geçti. Yine dün akşam saatlerinde ilk idamınına çıkan Marcus Hall ilk olarak takım arkadaşlarıyla tanıştı.
Marcus’u Zafer Havalimanı’nda karşıladıklarını aktaran Afyon Belediyespor Basketbol Genel Menajeri Muhammet Doğan, “Yönetim Kurulu Üyemiz Eyüp Yavuz’la birlikte Marcus’u karşılamak için havalimanına gittik. Karşıladık ve merkeze getirdik. Ardından dün öğlen saatlerinde sağlık kontrolü Park Hastanesi’nde başarılı doktorlarımız tarafından gerçekleştirildi. Sağlık kontrolünde hiç bir sakatlık problemi olmayan Marcus ilk idmanda takım arkadaşlarıyla tanıştı ve idmanda başarılı bir performans sergiledi.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)