Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Marmara’daki Afyonkarahisarlılar tek yürek – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Marmara'daki Afyonkarahisarlılar tek yürek

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Marmara Dernekleri Federasyonu Başkanı İlyas Seçen ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı 12 Şubat Cumartesi günü saat 19:00’da İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan Afyonkarahisarlılar Gecesi’ne davet eden Federasyon Başkanı İlyas Seçen, Federasyonun çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Afyonkarahisar Marmara Dernekleri Federasyonu’nun kurulması için 2006 yılından bu tarafa çalışmalarının devam ettiğini bildiren Seçen; Büyükçekmece, Tepecik’ten, Bursa’ya kadar büyük bir alanda 10 tane derneği bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Amaçlarının gurbetteki hemşehrilerimizin Afyonkarahisar özlemini bir nebze olsun giderebilmek olduğunu anlatan Afyonkarahisar Marmara Dernekleri Federasyonu Başkanı İlyas Seçen düzenleyecekleri kültürel ve sosyal faaliyetlerin yanı sıra Afyonkarahisar’a iş adamlarının, siyasilerin, bürokratların, Valilerin ve Belediye Başkanlarının desteği ile yatırımlar getirmeyi amaçladıklarını belirtti. Afyonkarahisar’la İstanbul, Bursa ve Kocaeli’yi birleştirerek birlikte projeler gerçekleştirmeyi de hedeflediklerini kaydeden Federasyon Başkanı Seçen; Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu ile Afyonkarahisar Milletvekillerinin ilimizle ilgili yapmış oldukları projelere destek olmak istediklerini anlattı.
Ülkenin sorunlarını ilgilendiren konularla ilgili federasyon olarak ellerinden gelini yapacaklarını söyleyen Seçen; “Türkiye’nin sorunlarını çeşitli basın açıklamalarıyla kamuoyuna duyuracağız. Mümkün olduğunca siyasetçilerimizi ve iş adamlarımızı bir araya getirerek sivil toplum örgütleriyle güçlendirerek sizlerinde desteği ile Afyonkarahisar için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi. 12 Şubat tarihinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde ilk kez düzenlenecek Afyonkarahisarlılar Gecesi’ne Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu ve Milletvekillerimizi de davet ettiklerini belirten Federasyon Başkanı İlyas Seçen “Afyonkarahisar’ı İstanbul’da en iyi şekilde tanıtacağız. Düzenlenecek geceye Sayın Bakanımızı, Milletvekillerimizi, Bürokratlarımızı, iş adamlarımızı, ilçe Belediye Başkanlarımızı ve sivil toplum kuruluşlarımızı davet ettik. İnşallah Afyonkarahisar’a yakışır bir gece tertip edeceğiz” diye konuştu. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise Afyonkarahisar Marmara Dernekleri Federasyonu’na çalışmalarında başarılar dileyerek Marmara Bölgesi’nde ilimizi tanıtımını yapacaklarından dolayı teşekkür etti.