Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Masterler Turnuvası coşkuyla sona erdi

Masterler Turnuvası coşkuyla sona erdi
Masterler Turnuvası coşkuyla sona erdi

Afyonkarahisar Masterleri’nin evsahipliğinde düzenlenen Masterler Zafer Turnuvası, dün oynanan maçlarla tamamlandı

Afyonkarahisar Masterleri’nin ev sahipliğinde, düzenlenen Zafer Kupası Masterler Futbol Turnuvası, dün oynanan son maçlarla tamamlandı.
Cuma akşam saatlerinde Merkez 1 Nolu Saha’da gerçekleşen açılışla başlayan ve 3 gün süren turnuvada birbirinden güzel etkinlikler de yapıldı. Denizli Masterleri, Afyon Şeker Masterleri, Antalya Masterleri, Manisa Masterleri, Karşıyaka Masterleri ve Afyonkartahisar Masterleri’nin katıldığı turnuvada herhangi bir derecelendirmeye gidilmedi.

Açılışa
Çoban da geldi

Masterler Zafer Turnuvası’nın açılışına, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da katıldı. Çoban, açılışta yaptığı konuşmada, Afyon’a gelen tüm master takımlarına başarılar diledi. Bu tür bir organizasyonla Afyon’un tanıtımına ön ayak olan Afyonkarahisar Masterleri’ne de teşekkür eden Burhanettin Çoban, maçların santra vuruşunu da gerçekleştirdi.

Çoban’a forma
verdi

Afyonkarahisar Masterleri Dernek Başkanı Kamil Altınkaya, açılışta kendilerini yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a, Afyonkarahisar Masterleri formasını hediye etti. Çoban da bu nazik hediye için Kamil Altın-kaya’ya teşekkürde bulundu.

Karşıyaka Masterleri ilk sırada bitirdi

Zafer Masterler Turnuvası’na katılan Karşıyaka Masterleri, turnuva boyunca başarılı sonuçlar elde ederek, turnuvayı birinci tamamladı. Ancak, turnuvada herhangi bir sıralamaya gidilmedi. Tüm takımlar birinci ilan edildi.

Akarçay’a hayran kaldılar

Zafer Turnuvası’na katılan takımlar, ev sahibi Afyonkarahisar Masterleri Derneği yetkilileri tarafından cumartesi günü şehir turu yaptı. Sabah saatlerinde önce Akarçay’a giden Masterleri burada, Akarçay’ın son halini görünce şaşkınlıklarını gizleyemediler. Burada hatıra fotoğrafı çektren masterler, yine Afyonkarahisar Masterleri’nin ikram ettiği meyveleri de Akarçay kenarında yemenin keyfini çıkardılar.

Maçlardan sonra
Çakmak Otel’de yemek

Kent Ormanı keyfinden sonra da şehir turu yapan masterler, akşam saat 18.00’de oynanan maçlardan sonra da Çakmak Otel’de bir araya geldiler. Çakmak Otel’in teras katında müzik eşliğinde açık havada akşam yemeği yiyen masterler, canlı müzikle de gönüllerince eğlendiler.
Çakmak Otel’de gerçekleştirilen yemekte Denizli Masterler Derneği Başkanı Bülent Seyhan, Afyon Şeker Masterler Derneği Başkanı Ömer Çavlan, Antalya Masterler Derneği Başkanı Ayhan Dolma, Manisa Masterler Derneği Başkanı Sabahattin Kayhan ve Karşıyaka Masterler Derneği Başkanı Haldun Dokel’e turnuvaya iştirak etmelerinden dolayı şilt hediye edildi.

Akarçay’dan sonra Kent Ormanı

Cuma günü başlayan turnuvanın ilk gününde oynanan maçlardan sonra, takımlar dostluklarını pekiştirmek için cumartesi günü de bir dizi etkinlikler yaptılar. Önce Akarçay’ı gezen masterler, daha sonra Kent Ormanı’na çıktılar. Burada sucuk-ekmek keyfi yapan masterler, Kent Ormanı’ndan Afyonkara-hisar’ın eşsiz güzelliğinin tadını çıkardılar.

Haber ve fotoğraflar: Ramazan Hüseyin Biçer