Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mauro İcardi Kaç Çocuğu Var

Icardi’nin kaç çocuğu var? Wanda Nara kimdir nerelidir?

Icardi’nin kaç çocuğu var?

mauro icardi kaç çocuğu var

Futboldaki başarısı kadar olduğu kadar özel hayatıyla da çok konuşulan Galatasaray’ın yeni yıldızı Icardi hem eşi hem de menajeri olan Wanda Nara ile ayrılık kararı aldığını açıklamıştı.

Icardi gündem oldu. Icardi’nin kaç çocuğu var? Wanda Nara kaç kilo? Wanda Nara kimdir nerelidir? İşte bu soruların cevabı…

Hem menajeri hem de eşi olan Wanda Nara ile evliliğinde yaşadığı sıkıntılardan dolayı boşanma kararı aldığını duyuran Icardi çok konuşulmuştu. Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Icardi özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Bu haberin üzerine Wanda Nara büyük merak konusu oldu. Sosyal medya kullanıcıları tarafından Wanda Nara kim? ve Wanda Nara kaç yaşında? gibi sorular araştırılmaya başlandı. Ayrıca kullanıcılar Icardi’nin kaç çocuğu var? Wanda Nara kaç kilo? Wanda Nara kimdir nerelidir? gibi soruları da çok merak ediyor.

Son olarak Galatasaray ile yeni sezon sözleşmesi imzalayan Icardi ailesiyle birlikte İstanbul’a taşındı. Kendisi ve ailesi için Göktürk’te, her datayı düşünülmüş oldukça lüks ve büyük bir villa kiralayan Icardi bu villaya aylık 30 bin euro kira ödeyecek.

Icardi ailesinin kalacağı ev sosyal medyayı salladı. Doğayla iç içe bir konsepti olan villada özel bir yüzme havuzu, hobi bahçesi, geniş bir sinema salonu bulunuyor.

mauro icardi kaç çocuğu var

Wanda Nara kimdir?
9 Aralık 1986 tarihinde Arjantin’de doğduğu bilinen Wanda Nara, aktris, model, şovmen ve futbol menajeridir. İlk olarak 2008 yılında Maxi Lopez ile evlenen Wanda Nara, daha sonra Lopez’in takım arkadaşı Mauro Icardi ile yasak bir ilişkiye girmesiyle gündeme gelmişti. Daha sonra Icardi ile evlenen Wanda Nara geçtiğimiz aylarda da koruması ile yasak bir aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelmişti. Wanda Nara bu iddiayı kesin bir dille yalanlamıştı.

Icardi’nin kaç çocuğu var?
Maxi Lopez ile olan evliliğinden 3 çocuğu bulunan Wanda Nara, Icardi ile olan evliliğinden iki kız çocuğu dünyaya getirmiştir. Icardi’nin Francesca Icardi Nara ve Isabella Icardi adında iki kız çocuğu bulunmaktadır. Kızların Icardi ’ye olan benzerliği dikkat çekmektedir.