Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Mecidiye Eski Günlerine Dönecek”

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkanı Adayı Alper Yağcı, göreve gelirse Mecidiye Mahallesi’nin eski güzel günlerine döneceğini açıkladı.

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Alper Yağcı, Mecidiye Mahallesi’nde partililerle birlikte mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyerek taleplerini not aldı. Yağcı, ziyaretleri sırasında semt pazarında esnafla da görüştü.
Başkan Adayı Yağcı, vatandaş ve esnafla yaptığı görüşmelerde şu ifadelere yer verdi: “Esnaflarımıza hayırlı ve bereketli işler diledik. Mecidiye bölgesinde ihtiyaç ve önerilerine dikkat kesilerek, çözüm odaklı yönetim anlayışını benimseyeceğimizi anlattık. Gerek esnafımızın gerekse çevre sakini insanlarımızın gösterdikleri sıcak ilgiye çok teşekkür ediyorum. Mecidiye bölgesi geçmişte uygulanan yanlış politikalar nedeniyle marjinal bir konuma sürüklendi. Seçmen değişim ve yenilik arayışındadır. İYİ Parti olarak biz bu durumda üçüncü bir yol sunuyoruz. Böylece seçim zaferine her geçen gün bir adım daha yaklaşıyoruz. Dar bir alanda hizmet vermeye çalışan Mecidiye Pazarımız vatandaşlarımızdan ilgi görmektedir. Göreve seçilmemiz halinde mahalle halkı ve esnafıyla danışarak pazar için modern bir alan oluşturmaya söz veriyorum. Mecidiye’nin eski güzel günlerine dönmesi için elimizden geleni yapacağız.”

“Mecidiye Eski Günlerine Dönecek”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti