Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MECLİS’TE ATATÜRK GÜNDEMİ – Kocatepe Gazetesi

İl Genel Meclisi Başkanı
MECLİS'TE ATATÜRK GÜNDEMİ

İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, “Bugün 10 Kasım. Gazi Mustafa Kemal’in ebediyete intikal etmesinin yıldönümü. Gazi Mustafa Kemal ile birlikte bu vatan için çalışan tüm devlet adamlarımızı hayırla yâd ediyoruz” dedi.
AK Parti Dazkırı İGM Üyesi Ramazan Demir de “Türk Milleti bugüne kadar sayısız devlet adalı yetiştirmiştir. Bunlardan biri de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür. Zira O’nu yapüığı ve başardığı işler büyük yapmıştır. Trablus’tan Haleb’e, Çanakkale’den Kocatepe’ye basmadığı vatan toprağı yoktur. Hep zaferi ve bağımsızlığı düşünmüştür” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İGM Üyesi Haydar Serdaroğlu ise “Yalnızca 10 Kasımlar değil, düşünce ufkumuzda Atatürk’ün mücadele azmi, bizlere yüklediği sorumluluklar ve gösterdiği hedefler asla unutulmamalıdır. Ülkemizin en zor anında bile düşünüp ortaya koyduğu milli hedef ve stratejilerin hatırlanması, bu tür çabaların anlam ve değerinin çok iyi bilinmesi gerekmektedir. Ancak bu şekiyre ulu önderin kutsal emanetini gelecek çağlara ve nesillere ulaştırabiliriz” ifadelerini kullandı.
MHP’den istifa eden Bolvadin İGM Üyesi Nazmiye Kılçık da “Bir kadın olarak Mustafa Kemal Atatürk’ü anıyorum. Mustafa Kemal Atatürk, eğitime verdiği önemli birçok eğitim kadrosunu ülkemize kazandırmış, pek çok kız çocuğunun okuyarak kendi hayatlarını kazanma olanağını yakalamasına fırsat vermiştir. Seçme ve seçilme hakkının kadınlara İsviçre’den önce verilmesi de dünyada örnek bir davranıştır. Atatürk, spora, sanata önem vermiştir, ülkemizin savunmasına önem vermiştir” dedi.
MHP’den istifa eden İbrahim Acar ise “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir sözü var. Onun üzerinde de şanlı bayrağımız var. Burada siyasi partilerin ortak kararı olursa Atatürk posterinin konulmasını istiyoruz” önerisini Meclis’e sundu.