Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Meftun Köksal’dan memnunuz” – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
“Meftun Köksal’dan memnunuz”

Afyonkarahisar’daki 10 sivil toplum örgütü, KOSGEB Afyonkarahisar Hizmet Merkezi Müdürü Meftun Köksal’ın hizmetlerinden memnun olduklarını, ortak bir basın açıklamasıyla kamuoyuna duyurdular

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, Afyonkarahisar Ticaret Borsası, Madeni Sanatkarlar Odası, Bolvadin Ticaret ve Sanayi Odası, Çay Ticaret ve Sanayi Odası, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası, Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası, Afyonkarahisar E.S.K.K.K., AFSİAD, TÜMSİAD ortak bir açıklama yaparak KOSGEB Afyonkarahisar Hizmet Merkezi Müdürü Meftun Köksal’a destek verdiler.
Ortak açıklamada “ Daha önce KOSGEB’de 2 yıl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve KOSGEB Gazi Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Merkezini Kurucu Müdürlüğü görevlerinde bulunan hemşehrimiz Meftun Köksal’ın, geceli gündüzlü 2 aylık bir çalışmadan sonra KOSGEB Afyonkarahisar Hizmet Merkezi Müdürlüğünü kurması ve 23 Temmuz 2010 yılında KOSGEB Afyonkarahisar Hizmet Merkez Müdürlüğüne atanması sevinçle karşılanmıştır. Temmuz 2010 yılında KOSGEB Afyonkarahisar Hizmet Merkez Müdürlüğünün kurulması ile, daha fazla KOBİ’ye etkin ve hızlı bir şekilde ulaşabilme ve işletmelerin KOSGEB imkânından daha fazla yararlandırılabilme imkanı doğmuştur. Ayrıca İlimizdeki firmaların durumlarına-problemlerine yerinde çözüm getirilmeye başlanmıştır” denildi.
Ortak açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“KOSGEB Afyonkarahisar Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nün hizmet binasının merkezde olmamasından, uzaklığından dolayı üyelerden şikayet gelmektedir. Hizmet binasının merkezde, müstakil bir yere taşınması ile daha kolay ulaşım olacak ve bu da hizmet artışını getirecektir. Kısa zamanda, bütün olumsuzluklara, yeterli personel atanması yapılmamasına rağmen, Meftun Köksal’ın üstün gayretleri ve çalışkanlığı ile önemli çalışmalar yapılmış ve ilimizin KOSGEB desteklerinden maksimum faydalanması başarılmıştır.İlimiz KOBİ’leri ve Meslek Örgütleri olarak KOSGEB Afyonkarahisar Hizmet Merkezi Müdürü Hemşehrimiz Sayın Meftun Köksal’dan memnunuz ve çalışmalarını takdirle izlemekteyiz.
Ne yazık ki, son günlerde, ilimizle alakası olmayan kişi ve kuruluşların müdürümüzün ilimizdeki görevinden alınması için uğraş verdiklerini üzüntü ile görmekteyiz. Kesintisiz ve iyi hizmetin devamı için, bu tür girişimleri esefle karşıladığımızı bildiririz.” (Kocatepe)