Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mehmet Çavuş, dualarla yâd edildi

Anma ve tanıtma programına
Mehmet Çavuş, dualarla yâd edildi

Anma ve tanıtma programına Dinar AK Parti İlçe Başkanı Burhan Yüksel, Dinar Belediyesi Meclis Üyesi Seydi Güçlü, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Dinar Temsilcisi Gazi Hasan Ceylan, Dinar Muhtarlar Derneği Başkanı Tuncay Karagöz ve dernek yönetim kurulu üyesi muhtarlar, Gazi Mehmet Çavuş Mahallesi Muhtarı Niyazi Yılmaz, Mehmet Çavuş’un torunları Bayram İpek ve Sevim Yıldız’ın yanı sıra çok sayıda Dinarlı katıldı.
Başka programı olduğu için anma ve tanıtma programına katılamayan Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, gönderdiği mesajla gecenin başarılı geçmesini diledi ve Dinar’ın kahraman evladı merhum Bombacı Mehmet Çavuş’u rahmet ve şükranla andığını söyledi.
Araştırmacı Yazar Ayhan Kalkan; Gazi Mehmet Çavuş’un (İPEK) çocukluk, gençlik ve Çanakkale Savaşlarındaki kahramanlıklarını anlattı ve slâyt gösterisi ile Mehmet Çavuş’u tanıttı.
Ayhan Kalkan’dan sonra kürsüye gelen Dinar Yazarlar ve Şairler Kültür Derneği ve Türk Ocakları Dinar Şubesi Hars Heyeti Başkanı Yaşar Sağlam; Gazi Mehmet Çavuş’un Gazilik dönemini (askerlikten sonraki hayatı) ve Dinar’da Bombacı Mehmet Çavuş’a yapılanları anlattı ve vefa örneği gösterenlere teşekkür etti. (Kocatepe Haber Merkezi)