Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mehteran Takımı takdir topluyor – Kocatepe Gazetesi

Mehteran Takımı takdir topluyor – Kocatepe Gazetesi
Mehteran Takımı takdir topluyor

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Mehteran Takımı’nın vatandaşlar tarafından takdir edildiğini söyledi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Belediyesi Musiki Eğitim Merkezi Mehteran Takımını Lezzet Durağı’nda ağırladı.
Düzenlenen akşam yemeğinde Mehteran Takımı’nın performansından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Burhanettin Çoban; gerek il protokolünün gerekse halkımızın Mehteran Takımı’ndan övgüyle söz ettiğini belirtti. Mehteran Takımı’nın bu yıl düzenlenen Zafer Haftası etkinliklerinde önemli bir görevi ifa ettiğini söyleyen Başkan Çoban, Genelkurmay Başkanlığı’na bağlı Kuvvet Komutanlıklarını temsilen ilimize gelen askeri erkanın gösterileri ilgiyle takip ettiğini söyleyerek takdirlerini ilettiklerini ifade etti. Mehteran Takımı’na bir de müjde veren Başkan Burhanettin Çoban, Uydukent Bölgesi’nde kurulacak Kültür Merkezi’nde konservatuvar etkinliklerinin yapılabileceği bir salon oluşturacaklarını açıkladı.
Musiki Eğitim Merkezi’nden Ebubekir Özen ve arkadaşlarının Mehteran Takımı kurmak istediklerine yönelik teklifini aldığında hiç düşünmeden kabul ettiklerini söyleyen Başkan Çoban; “Bundan iki buçuk yıl önce Ebubekir Özen Hocamız arkadaşları ile birlikte bizi ziyaret ettiler. ‘Afyonkara-hisar’da Mehter Takımı kurmayı arzu ediyor, çok güzel olacağına inanıyoruz” deyince hiç düşünmeden bu işin sevdalısı olarak “Bize sizi Allah gönderdi, bundan daha güzel teklif olur mu” dedik. Hemen bismillah dedik başından bu tarafa destek olan arkadaşlarımızın da desteği ile güzel takımı oluşturduk. Sizlerde büyük fedakârlıklar ortaya koyarak bizim içimizde var oldunuz. Bu takımı yeşerttiniz, yaşattınız, geliştirdiniz ve toplumdan, büyüklerimizden, protokolümüzden övgü alacak düzeye getirdiniz. Bundan dolayı hepinize, kimin emeği geçmiş ise görünen, görünmeyen baştan beri hepsine Afyonkarahisar halkı adına tarihi sorumluluk adına bizi, geçmişimizle, tarihimizle biraraya getirdiğiniz için teşekkür ediyorum. Burada bulunamayanlara da teşekkürümüzü iletirseniz mutlu olacağımı ifade ediyorum” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)