Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Menemen’e özel hazırlık – Kocatepe Gazetesi

TFF 2. Lig Kırmızı
Menemen’e özel hazırlık

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor kendi evinde ağırladığı Menemen Belediyespor’u 2-1’lik skorla mağlup etti. Maça namağlup lider olarak çıkan Menemen Belediyespor maçtan sonra hem liderlikten oldu, hem de namağlup unvanını kaybetti. Afyonspor’un eksikliğini çektiği Ömer Çelik ve Uğur Durmuş’un maçta olmaması sıkıntı çıkarır görüşlerine özel dokunuşlarla cevap veren AFJET Afyonspor Teknik Heyeti, maçtan alnının akıyla çıkmayı bildi. Önceki maçlarda Nazmi’ye stoper görevinde yer veren Teknik Heyet, Yasin’e de ön libero göreviyle maçlara başlamıştı. Maçların ikinci yarısının son anlarında yapılan ufak dokunuşlarla Samet’i stopere, Nazmi’yi ön liberoya, Yasin’i ise ortaya alarak maça hareket getirmiş ve maçlardan üç puanla ayrılmıştı. Bu maçta alışılmış olan sistemle Samet ve Bayram stoper, ileriye dönük savunmada Türker ve İsmet kanatlarda, Ali Kılıç ve Nazmi ön liberoda, Yasin orta sahada, Aykut ve Murathan kanatlarda ve Oltan forvette yer alarak başladı. Maça baktığımızda Kaleci Bekir’in yaptığı kurtarışlar, takımı ipten aldı. Orta sahada Yasin, Murathan ve İsmet’in ve yine Yasin Türker ve Aykut’un yaptığı paslaşmalar ise rakip takımın başını döndürmeye yetti. Murathan’ın eksiklerinin olduğu gözlenirken takım arkadaşları bu maçta ona da destek olarak açıkların kapanmasına yardımcı oldu. Ali Kılıç ve Nazmi Candoğan her zaman yaptığı gibi savunmada ve hücumda takımın en büyük kurtarıcısı olarak kestiği toplarla rakibe nefes alma şansı bırakmadı. Kontra atağa çıkmak için harekete geçen Menemen Belediyespor’un atakları da başarılı bir şekilde kesildi. Jetler Nazmi’nin ortasında Yasin’in ayağından bulduğu golden sonra rakibinin kötü hareket ve faullerine maruz kaldı. Özellikle Bekir’in yaptığı iki kurtarış maçın seyrini değiştirdi. Yapılan kurtarışlardan sonra seyirciler büyük bir heyecan ile Bekir’e tezahürat etmeyi ihmal etmedi. İlk yarının sonuna kadar maç bu şekilde geçti.
İkinci yarıya daha atak oynayarak başlayan ekip Menemen Belediyespor oldu. Yüklenen Menemen’e kontra ataklarla ve başarılı savunmasıyla cevap veren Jetler, 73. dakikaya kadar sabretti. 72. dakikada hakemin verdiği faul sonrasında yapılan ortayı iyi karşılayamayan Jetler Menemenli Yasin’in kafa vuruşuna ve topun ağlara gitmesine engel olamadı. Sonrasında orta sahada yapılan değişiklik ve forvete yapılan takviye ile tekrar oyunu ateşleyen Jetler ilk defa çift forvetle bu maçta oynadı.
Aykut’un yerine giren Abdulkadir ve Ali’nin yerine oyuna giren Erdi takımı ateşledi. Geriye yaslanmayan ve “1-1 de yeter” düşüncesinden uzaklaşan Jetler hücumda yine etkili olunca Oltan yattığı yerden golünü attı. Oltan büyük anlam taşıyan bu golü de taraftara armağan etti.
Ayrıca izleyenlerin yaptığı yorumlarda “Abdulkadir Kuzey’in takıma göre yetersiz oyunu çok dikkat çekiyor. Ömer Faruk Ermeç daha faydalı olurdu” ifadeleri dikkat çekti.
Maçtan sonra stadyumda müzik eşliğinde büyük bir sevinç yaşanırken, mor-beyazlılar sevinçlerini dans figürleri ile gösterdiler. Maçın ardından haftayı puansız kapatan Menemen Belediyespor liderlik koltuğundan olurken hanesine de mağlubiyet yazdırdı. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

 

“Bu ligde her an liderler değişebilir”

 

Ligin 6. haftasında kendi evinde MenemenBelediyespor’u konuk eden Jetler, rakibini temposu yüksek maçla 2-1 mağlup etti

 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor ligin 6. haftasında Menemen Belediyespor’u konuk etti. Maça hızlı başlayan AFJET Afyonspor ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda Menemen Belediyespor’un eşitliği sağlamasından sonra bir gol daha bulan Afyonspor maçı da 2-1 kazandı.
Maçtan sonra yapılan basın toplantısına Menemen Belediyespor Teknik Direktörü Suat Kaya katılmazken AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir 11 günde 4 maç yaptıklarını ve eksiksiz kazandıklarını anlattı. Maçtan önceki süreci değerlendiren Teknik Adam Şimşir, “Şimdi oyundan önce bu takım 11 günde 4 tane maç oynadı. Bu çok zor bir periyottu bizim için ve sonuncusunu da lider takımla oynamak gerçeklik için konuşmak erken. Bu ligde her an liderler değişebilir fakat 5 maçta 5 galibiyet ile gelen takım vardı karşımızda ve bu ligde bundan önceki senelerde de önemli yatırımlar yapan bir takımla oynadık, biz sessiz sedasız iddialı olabiliriz fakat bunu üçüncü şahıslara iddialı olarak konuşmadığımızı üçüncü şahıslara daha önce yapmadığımızı da söyledik. Ben öncelikle futbolcu arkadaşlarımı alnından öpüyorum. Böyle bir mücadele, böyle bir şahsiyetli oyun hepsine sizin huzurunuzda teşekkür ediyorum” dedi.
“GALİBİYETİ SONUNA
KADAR KOVALADIK”
Menemen Belediyespor maçının değerlendirmesini yapan Şimşir, “Hiç maçta geri adım atmadık. En yorgun olduğumuz anda bile yaptığımız hamle, Abdülkadir’i sokmaktı, iki santrafora döndük. Orta sahada oyun direnci düşen arkadaşlarımız olmasına rağmen kenardan orta saha oyuncusunu sokarak maçı 1-1 bitirelime de gitmedik ve yaptığımız son hamle de oldu. Çift santrafora döndükten sonra galibiyeti sonuna kadar kovaladık ve galip geldik mutluyuz” ifadesine yer verdi.
“HER MAÇ ZOR”
7. haftada oynanacak olan Etimesgut Belediyespor maçı sorulan Şimşir, “Bizim için her maç zor, bizim için her rakip ciddi ve öyle oynamak zorundayız, öyle düşünmek zorundayız. Biz her maçı farklı farklı düşünmek zorundayız. Savaşmak zorundayız her maçı kendine göre değerlendireceğiz” ifadelerine yer verdi.
“ÖMER’İN DURUMU CİDDİ”
Uğur durmuş ve Ömer Çelik’in sakatlık durumları hakkında sorulan soruya cevap veren Şimşir, “Uğur 1 hafta sonra hazır olur büyük olasılıkla fakat, Ömer’in durumu daha ciddi” şeklinde konuştu.
Taraftara teşekkür eden Şimşir, “Büyük taraftarımıza teşekkür ediyoruz ve her dakikasında o coşkularını gösterdiler hepsine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Taraftarların birlikteliği dikkat çekti

 

AFJET Afyonspor’un Menemen Belediyespor’u 2-1 mağlup ettiği maçta stadyumu
dolduran taraftarların ve seyircilerin birlikte yaptıkları tezahüratlar müsabakaya renk kattı

 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor’un kendi evinde Menemen Belediyespor’u 2-1 mağlup ettiği maçta taraftarların birlikteliği dikkat çekti. Kalehisar Taraftar Grubu, 03 Taraftar Grubu ve AFYOK Taraftar Grubu ve maçı izlemek için gelen seyircilerin hep bir ağızdan yaptığı tezahüratlar dikkat çekti. Ağrı Doğubeyazat’a bağlı Güngören Köyü’nde çıkan çatışmada Şehit olan Afyonlu Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Bağlan için uzun süre yapılan “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” tezahüratları stadyumu inletti. Özellikle Menemen Belediyespor taraftarlarının da dahil olduğu bu tezahürat uzun süre devam etti.

 

Yaklaşık 200 taraftar geldi

Menemen Belediyespor’un 2-1’lik skorla AFJET Afyonspor’a mağlup olduğu maçı izlemek için Menemenli yaklaşık 200 kişilik bir seyirci gurubu Afyon’a geldi. Maçın başından sonuna kadar takımlarını destekleyen Menemenli taraftarlar maç sonrasında ise olaysız olarak Afyonkarahisar’dan ayrıldı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti