Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Merhum Erbakan, dualarla anıldı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Merhum Erbakan, dualarla anıldı

Milli Görüş hareketinin lideri Necmettin Erbakan, vefatının birinci yıldönümü dolayısıyla Afyonkarahisar’da dualarla anıldı. Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan’ın Mart ayının ortalarına doğru Afyonkarahisar’a gelmesi bekleniyor

Milli Görüş Hareketi’nin lideri merhum Necmettin Erbakan, tüm Türkiye’de olduğu gibi Afyonkarahisar’da da dualarla anıldı. Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Şubesi tarafından düzenlenen Erbakan’ı anma ve anlama programı kapsamında İmaret Camii’nde Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından dualar okundu. Programla ilgili bilgi veren Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Ali Türkaslan, amaçlarının merhum Erbakan’ı anmak ve anlamak olduğunu belirtti. Türkiye’nin her yerinde Necmettin Erbakan ile ilgili etkinliklerin yapılacağını kaydeden Türkaslan, etkinliklerin bir hafta boyunca devam edeceğini bildirdi.
Fatih Erbakan geliyor
Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan’ın Afyonkarahisar’a ziyaret gerçekleştireceğini kaydeden Ali Türkaslan, “Anma ve anlama etkinlikleri kapsamında Fatih Erbakan’ın Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nde bir programı olacak. Tarihi henüz kesinleşmemekle birlikte Mart ayının ortalarına doğru Sayın Erbakan’ın ilimize geleceğini tahmin ediyoruz” dedi. (Kocatepe)

Belediye’ye tepki

Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Şubesi’nin düzenlediği Erbakan’ı Anma ve Anlama etkinliğine katılan Saadet Partililer, Afyonkarahisar Belediyesi’ne tepki gösterdi. Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Ali Aygün, bu etkinliğin Belediye hoparlörleri tarafından anons edilmediğini söyledi. Aygün, “Biz ücreti karşılığında bu etkinliğimizi anons ettirmek istedik. Ama Belediye’den ‘Sadece cenaze ilanlarını anons edebiliyoruz’ cevabı aldık. Peki o zaman merhum Erbakan, vefat ettiği zaman neden anons edilmişti? Belediye hoparlöründen maç duyurusu bile yapılabiliyor. Erbakan Hocamızın isminden mi çekindiler?” dedi.