Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mermer şehri Afyon için önemli proje

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından sürdürülen Avrupa Birliği destekli Mermer Sektöründe İş Sağlığı Güvenliğinin Geliştirilmesi Projesi kapsamında Doğaltaş Sektöründe Meslek Hastalıkları ve Alınması Gereken Önlemler Çalıştayı düzenlendi

 

Akrones Otel’de, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen Çalıştay’a, ATSO Meclis Üyeleri, Meslek Komiteleri Üyeleri, iş insanları, bilim insanları ve uzmanlar katıldı.
“UFUK AÇACAK
BİR PROJE”
Çalıştay’ın açılış konuşmasını yapan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, “Son dönemde ‘Projeci Oda’ olarak anılmaya başlayan Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odamız, ilimize ve ülkemize katkı sağlayacak önemli projelere imza atıyor. Bu önemli projelerden biri de, bildiğiniz gibi Mermer Sektöründe İş Sağlığı Güvenliğinin Geliştirilmesi Projesi’dir. Bir mermer şehri olan ilimizin en önemli sektörünün paydaşlarının ufkunu açacağını düşündüğümüz projemiz kapsamında birçok eğitim verdik, seminer düzenledik.” dedi.
“ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİ İLGİLİ MAKAMLARA İLETİYORUZ”
Serteser, konuşmasını şu vurgularla sonlandırdı:
“Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odamız, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da üyelerimizin karşılaştıkları sorunları çözmek; kendi sektörlerinde en iyiye ulaşmalarını sağlamak için var gücüyle çalışacaktır. Bu bağlamda, sektörleri ile ilgili sorun yaşayan tüm üyelerimizin Meclisimize ve Yönetim Kurulumuz’a ulaşmasını, ayrıca bağlı bulundukları Meslek Komiteleri’ni de bilgilendirmelerini rica ediyorum. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odamız, tüm Meslek Komiteleri’ni periyodik olarak toplayan, sektörlerdeki sorunları konuşan, çözüm önerilerini ilgili makam ve mercilere ileten birimlere sahip Oda’dır. Sektörlerin, hatta birebir firmaların sorunlarının çözümü için çalışılmakta, yıl içinde birçok lobi faaliyetine imza atılmaktadır. Meslek Komitelerimiz’e başvurulduğu zaman, gerekli çözümler Meslek Komitelerimiz ve Yönetim Kurulumuzca bulunacaktır.”
PROJE SUNUMU YAPILDI
Açılış konuşmasının ardından ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol, Mermer Sektöründe İş Sağlığı Güvenliğinin Geliştirilmesi Projesi hakkında ayrıntılı bir sunum yaptı. Şenol, proje kapsamında düzenlenen ‘Doğaltaş Sektörü İş Sağlığı Güvenliği Uygulamasında Yaşanan Sorunlar ve Çözüm Önerileri Çalıştayı’nın Sonuç Bildirgesi’nin özetini kamuoyuyla paylaştı. Çalıştay, Genel Değerlendirme ve Soru-Cevap kısımlarının ardından Katılım Belgeleri’nin takdimi ile sona erdi. >> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti