Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Mermeri işleyecek fabrikayı niye kurmuyorsun Afyon’a?”

“Mermeri işleyecek fabrikayı niye kurmuyorsun Afyon’a?”
“Mermeri işleyecek fabrikayı niye kurmuyorsun Afyon’a?”

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ambaryolu’nda İyi Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nın açılış törenine katıldı. Akşener, açılıştan önce Ambaryolu’nda, kendisini dinlemek için gelen vatandaşlara seslendi. Afyonkarahisar’ın özelliklerini sayan Akşener, “Afyon’dayız, Afyon tarım şehri. Afyon eskiden sanayi şehri. Afyon aynı zamanda maden şehri. Mermerden, ocaktan çıkararak para kazanıyorsunuz. Sayın Erdoğan 16 senedir iktidarsın niçin o madenlerden çıkan mermeri işleyecek fabrikalar kurmuyorsun buraya? Niçin Afyon’un genci işsizken, Çin’in genci iş buluyor. Niçin tarımı güçlü hale getirmiyorsun?” dedi.
ET İTHALATINA ELEŞTİRİ
Afyonkarahisarlı üreticilerin para kazanması için düzenleme yapılmasını isteyen Akşener, “Bugün Uşak’tan Afyon’a geldik. Afyon da Uşak da aynı zamanda tarım ve hayvancılık şehirleriydi. Şimdi diyorlar ki Sudan’a gidiyor. El Beşir’e bir kıyak yaptı 4 dolara et alıyor. Peki Afyon’da neden hayvan geliştiriciliğini daha iyi bir hale getirmiyorsun? Fransa’ya gitti Macron teşekkür etti. Oradan da et ithal etti. Bir ara sen Fransa’ya gittin o zaman Belediye Başkanı’ydın. ‘Ben Fransız eti yemem, peynir ekmek yerim’ dedin Fransız eti yemedin. E şimdi bu millete neden yediriyorsun? Dostu Macron’dan 5 bin 700 ton et aldı. Macron ‘Sevgili Erdoğan, Fransız çiftçileri adına teşekkür ederim’ dedi. ABD’den, Fransa’dan, Rusya’dan her yerden bir şeyler aldı. Bunları kendi cebinden mi alıyorsun? Afyonluların cebinden alıyorsun” ifadelerini kullandı.


“CESARET MADALYASI VAR”
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verdiği desteği de eleştiren Akşener, şu ifadeleri kullandı:
“Şimdi bir yerli ve milli mutabakatımız oldu. İyi, güzel. Şimdi bunun şartlarına baktım ben. Yerli ve milli mutabakatın başında bulunan Sayın Erdoğan’ın yerli ve milliliği: Abimiz BOP eş başkanı! BOP ne? BOP, bu bölgedeki 36 ülkenin sınırlarının değişeceği bir proje. Sayın Erdoğan’da İsrail tarafından verilen cesaret madalyası var. O madalya kime veriliyor biliyor musunuz? İsrail’e hizmet eden kişilere veriliyor bu madalya. Yerli ve milli mutabakatın başında bu abi var. Hepimizin de yerli ve milli olup olmadığını da kontrol ediyor! Elinde tartı, tartıyor. Biliyorsunuz bu abi başta Türk milliyetçiliği olmak üzere tüm milliyetçilikleri ayağının altına almıştı. Yerli ve milli abi bunu yaptı. Bu muhterem BOP eş başkanı oldu, madalya aldı, Türk milliyetçiliğini ayaklar altına aldı; kendini Türk milliyetçisi olarak tanıtanlara da ‘kafatasçısınız, kandan besleniyorsunuz, Fatiha bilmezsiniz’ dedi. Bu muhterem yerli milli, buraya şereflendirenler gayrı milli. Hadi oradan be! Çözüm süreci dedin, TSK’yı lağvettin. Kumpaslarla hapse attın. Sen yerlisin, millisin biz gayrı milliyiz öyle mi? Hadi oradan!”


“KALDIĞIM OTELLERİ ARIYORLAR”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın haksız yere hapse girdiğinde Türk Milleti’nin Erdoğan’a sahip çıktığını hatırlatan Meral Akşener, “Bugün İyi Partililer sizin isteğinizle bir parti kurdular ve milletimizin avukatı olmak için yola düştüler. Yer bulmakta problem yaşıyoruz. Bina bulmakta problem yaşıyoruz. İnsanlar bu meydanları doldururken korkutuluyorlar. ‘Eğer buraya gelirsen fişlenirsin’ diyorlar. Ve sonuç itibariyle kaldığımız otelleri bakanlar arayıp, ‘Meral Akşener o otelde kalıyorsa çıkarın yoksa iş yapamazsınız’ diyor. Benim anlamadığım şu. Dünün mağdurunun yanındaydık. Dünün mağdurunun bugünün zalimi olmasından üzüntülüyüm. Dün nasıl devrin güçlüleri bu kardeşimize ‘muhtar olamazsın’ demelerine rağmen Cumhurbaşkanı olduysa, bununla da yetinmeyip hepimizin başında tek adam olmak istiyorsa bu aziz millet ‘hayır’ diyor duy be kardeşim!” ifadelerini kullandı.


“ÇOCUKLARINIZ İŞSİZ KALMAYACAK”
Akşener, vatandaşlara vaatlerini de anlattığı konuşmasında şu vurguları yaptı:
“Size söz veriyorum çocuklarınız işsiz kalmayacak. Size söz veriyorum Türkiye’yi sanayi ülkesi haline getireceğim. Size söz veriyorum Türkiye’yi üreten bir ülke haline geleceğiz. Size söz veriyorum hırsızlık yapmayacağım yaptırmayacağım! KPSS’de soru çalanlara, bunlara izin verenlere hakkım haram olsun. Bunları kusturmazsam namerdim! Bu muhteremin kanunsuz emirlerine uymayın. O KHK’lara uymayın. Bir gün Mavi Marmara’da olduğu gibi ‘bana mı sordunuz’ der. Hepinize saygılarımı sunuyorum, Allah’a emanet olun.” >> Murat ARISOY’un Haberi