Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mert Savaş Boşandı Mı?

Tanınmış isimler arasında olan Mert Savaş’ın evliliği hakkında dedikodular ve söylentiler sıklıkla bahsedilirken Beyza Savaş ile boşandı mı? Detayları haberimizde….

Tanınmış isimler arasında olan

Ünlü sunucu Mert Savaş’ın ayrılığı gündeme bomba gibi otururken Beyza Savaş İle Boşanmasının altında neler olduğu bir açıklama yapılmadığından dolayı merak konusu oldu. Peki, mert savaş boşandı mı?
MERT SAVAŞ KİMDİR?
1974 yılında Artvin’de doğan Mert Savaş sunucudur. Ünlü sunucu birçok televizyon ve gezi programları sunarak ekranlara gelmiştir. Sunuculuğa ilk adımını ‘’Teve 2’’ programında ‘’Mert Savaş İle Cennet Köşeler’’ adlı programda atan sunucu daha sonra Beyaz Tv’ye geçerek Teve 2 deki programına devam ettikten sonra Kanal Türk kanalına geçerek Ramazan Ayında yayımlanan ‘’Dolu Dolu Ramazan ‘’ programının sunuculuğunu yapan Savaş, sunuculuğa ilk adımını attığı Teve 2’ye tekrardan geçmiştir.
MERT SAVAŞ BOŞANDI MI?
Ünlü sunucu Mert Savaş’ın eşi ve Beyza Savaş’ın uyumsuzluk ve anlaşmazlıkları olduğu söylenirken çiftin boşanıp boşanmadığı hakkında bir resmi açıklama yapılmadığından dolayı net bir bilgi bulunmamaktadır.