Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mesele Vatansa Yaşımız Hep 19!

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı töreninde alkış alan bir konuşma yaptı

Gençlik ve Spor İl

19 Mayıs törenleri

19 Mayıs törenleri

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı töreni Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda düzenlendi. Törene Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Numan Yöner, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, il protokolü ve vatandaşlar katıldı.

19 Mayıs törenleri
TÜRKİYE’NİN GÜCÜ GENÇLİĞİ
Törende konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, tribünlerden alkış aldı. Kasapoğlu, şu vurguları yaptı:
“105 yıl önce bugün 19 Mayıs 1919 da Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ilk kıvılcımı ateşlemiş ve Millî mücadele ateşini yakmışlardır. Samsun, Amasya, Erzurum ve Sivas’ta birleşen Türk Milleti Başkomutanlık Meydan Savaşı ile Afyonkarahisar’da büyük ve kutlu bir zafer elde etmiştir. Bu kutlu yolculuğun sonunda Milletin Egemenliğinin tescili olarak Ankara’da Büyük Millet Meclisinin kurulmasıdır.
Kıvılcımın başlatıldığı bugünün Atatürk tarafından gençlere armağan edilmesi ise oldukça önemlidir bizler için. Çünkü gençler değişimin, gelişimin ve umudun vazgeçilmez öncüleridir. Dün cephede düşman işgaline karşı can veren gençlerdi bugün de haksızlıklara Filistin’in özgürlük mücadelesinde, zulme ve işgale en korkusuz ses çıkartan direnen yine gençlerdir. O yüzden, umudumuz da güvenimiz de hep gençlerimizde. Bakanlığımızca belirlenen bu yılki moddumuz Türkiye’nin gücü gençliği!

19 Mayıs törenleri
Gençler; Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, “Türkiye yüzyılında” enerjiden teknolojiye, tarımdan iletişime, spordan turizme Gelişen ve değişen dünyada bizde varız demek için Atatürk’ün “Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır.” sözü bize ışık olmuştur. Bu kapsamda Milli İradenin temellerinin atıldığı bugünde Gençliğe büyük görevler düşmektedir.
Mesele Vatansa Yaşımıç Hep 19
Mesele Tam Bağımsız Türkiye ise Yaşımız Hep 19
Mesele Milli Egemenlik ise Yaşımız Hep 19
Mesele Mazlum coğrafyalar ve Gazze ise yaşımız Hep 19!”

19 Mayıs törenleri