Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Meteertem, Afyonkarahisarlılara seslendi – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Meteertem, Afyonkarahisarlılara seslendi

Afyonkarahisarspor Teknik Direktörü Mustafa Meteertem, dün takımının başında çıktığı idmanda yaptığı açıklamada tüm Afyonkarahisarlılardan Pazar günü oynanacak Darıca Gençlerbirliği maçında destek beklediklerini söyledi

Mor-beyazlı ekibin teknik direktörü Mustafa Meteertem, dün yaptığı açıklamada Darıca Gençlerbirliği maçından umutlu olduğunu ifade ederek, “Pazar günü oynanacak Darıca Gençlerbirliği müsabakasında taraftarlarımızdan tam destek bekliyoruz. Bu sezonki ilk maçımıza çıkacağız. Normalde 8 hafta sürmesi gereken hazırlık dönemimiz yalnızca 2 hafta sürdü. Bizim takımımız 3’üncü 4’üncü haftalarda asıl gücümüzü sergileyceğiz diye düşünüyorum. Çok genç bir takımız. Genç oyuncularımızdan herzaman yararlanacağız. Genç oyuncu hata yaptı diye düşnmememiz lazım. Genç oyuncu hata yaparak tecrübe kazanacak. Zaten 3. Lig’de genç oyunculara kontenjan ayrılıyor. Pazar günü oynayacağımız maçtan alnımızın akıyla çıkmak istiyoruz. Bu amaçla çalışmalarımız devam ediyor. Ligi açıyoruz. İlk maçımızda taraftarlarımızdan da tam destek bekliyoruz. Tüm Afyonkarahisarlılardan takımlarına destek vermelerini istiyoruz” dedi.
Afyonluların
bayramını kutladı
Mustafa Meteertem konuşmasında “Afyonkarahisarlıların şeker bayramını da kutluyorum. İnşallah Darıca Gençlerbirliği maçında iyi bir sonuç alarak taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz” dedi. Meteertem, futbolcularının hırslı olduğunu da dile getirerek “Futbolcularımız sahada ellerinden gelenin en iyisini yapmak için mücadele edecek. Kimsenin bundan şüphesi olmasın” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti