Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mezunlar sergisi açıldı

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ)

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Resim Bölümü mezunlarının yapıtlarından oluşan “Mezunlar Sergisi” açıldı

 

15 Ekim 2019 tarihine kadar Resim Bölümü Sergi Alanında (1.Kat) ziyaret edilebilecek serginin açılış törenine GSF Dekanı Vekili Prof. Dr. Selçuk Akçay ve Teknoloji Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ayhan Erol’un yanı sıra AKÜ GSF Dekan Yardımcıları Dr. Öğretim Üyesi Sena Coşkun ve Dr. Öğretim Üyesi Fevzi Nuri Kara, Resim Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Erdal Ünsal ile birlikte çok sayıda öğretim elemanı ve öğrenci katıldı.
2013-2018 yılları arasında AKÜ Güzel Sanatlar Fakültesinden mezun olan ve birer yağlıboya yapıtıyla sergide yer alan isimler ise şöyle:
Ahmet Taner, Ayşenur Azbay, Bahar Sever, Burcu Sergici, Ceren Cengiz, Demet Tülüce, Dilayda Kırca, Ebru Püsküllüoğlu, Eda Yıldız, Elçin Yayan, Emine Nur Sönmez, Esra Ömür, Evren Kortağ, Gözde Karaca, Hafize Karadem, Halil İbrahim Kurtul, Halil Sarlık, Halil Yılmaz, Hasan Çolak, İbrahim Duru, Meliha Yıldırım, Müjgân Çakar, Müslim Kerimov, Ömer Marhan, Seçil Aras, Sibel Şimşek ve Sultan Sevinç.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti