Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP adayları çalışmalarını sürdürdü – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
MHP adayları çalışmalarını sürdürdü

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayları’ndan Mehmet Parsak Dinar’da Hıdırellez programına katıldı. Aziz Aslan çalışmalarını merkezde yürütürken, Fatih Çetinkaya ise seçim çalışmaları kapsamında Sandıklı ilçesinde vatandaşlar ve esnaflarla bir araya geldi

Başmakçı Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü’nün de katıldığı Dinar Hıdırellez programında Parsak ve partililer piknik yapan ailelerin sofralarına ziyaretlerde bulunarak vatandaşlar ile sohbet etti.
Parsak’ın ziyaretlerinde, MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, MHP 2. sıra milletvekili adayı Aziz Aslan, ilçe, belde teşkilat başkanları ve çok sayıda partili eşlik etti. Ziyaretlerinde vatandaşların sofralarına konuk edilen Parsak AK Partili olduğunu belirten bir vatandaşa MHP rozeti takarak partiye katılımını gerçekleştirdi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili adayı Aziz Aslan seçim çalışmaları kapsamında Merkez İlçe ziyaretlerini sürdürüyor. Mecidiye esnafını, Devlet Demiryollarını, Beton Travers Fabrikasını, Büyük Kalecik Köyü, Kışlacık ve Ataköy’ü ziyaret eden Aslan, “Bizim beyannamemiz diğer partilere göre daha olumlu, daha anlaşılır bir şekilde. Halka yapabileceğimiz vaatler veriyoruz. Böyle olunca da halkımızın bize desteği her geçen çığ gibi büyüyor. Bizde elimizden gelenin en iyisini yaparak daha çok vatandaşımızı kazanmaya çalışıyoruz. Bizim durumumuz şuanda çok farklı bir durum ve oylarımız hak ettiği düzeye çıkmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi açık ara farkla geliyor” dedi.
HALK TOKATI ATACAK
Milliyetçi Hareket Partisi 25. Dönem Milletvekili adayı Fatih Çetinkaya seçim çalışmaları kapsamında Afyonkarahisar’ın Sandıklı İlçesinde vatandaşlar ve esnaflarla bir araya geldi. Sandıklı esnafı ve halkının nabzını tutan Çetinkaya, “Sandıklı halkı ve esnaflarımız AKP İktidarına 7 Haziran’da tokadını atacaktır” dedi.
Çetinkaya esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşın AK Parti iktidarından memnun olmadığını belirten Çetinkaya, “İktidar çiftçiyi köylüyü ve vatandaşı bir çuval kömüre, bir torba makarnaya mahkûm etti. Devlet vatandaşa verilen kömür ve gıda yardımını hizmet sayıyor. Bunlar devletin yapması gereken şeyler zaten” diyerek tepkisini dile getirdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti