Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP heyetinden protokole ziyaret

MHP heyetinden protokole ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mehmet Kocacan, MHP’li belediye başkanları ile birlikte Vali Mustafa Tutulmaz’ı ve İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti

MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan başkanlığındaki heyet ilk olarak Vali Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret etti. Kocacan’a İl Sekreteri Beytullah Botancı, Ahmetpaşa Belediye Başkanı Eyup Yakan, Beyyazı Belediye Başkanı Asım Altıntaş, Çayırbağ Belediye Başkanı Ali Çalışır, Değirmenayvalı Belediye Başkanı Erol Barutcu, Döğer Belediye Başkanı Mehmet Demirel, Fethibey Belediye Başkanı Mustafa Özdemir, Karacaören Belediye Başkanı Muhterem Algül, Kılıçarslan Belediye Başkanı Halil Çelebi, Kırka Belediye Başkanı Bekir Uykan, Kızılören Belediye Başkanı Ali Erol, Nuribey Belediye Başkanı Abdullah Çakmak, Seydiler Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Tokdemirve Sülün Belediye Başkanı Şükrü Bacak katıldı.
“BAŞKANLAR İSTEK VE TALEPLERİNİ İLETTİLER”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Mustafa Tutulmaz, belediye başkanlarına tavsiyelerde bulundu. MHP’li Başkanlarda kendi bölgelerinde yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi vererek istek ve taleplerini ilettiler. Seydiler Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Tokdemir, Vali Tutulmaz’a ziyaret anısına hediye takdim etti. MHP heyeti daha sonra İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban’ı makamında ziyaret etti. Başkan Çoban, belediye başkanlarının kendi bölgesiyle ilgili istek ve taleplerini dinleyerek tek tek not aldı. Belediyecilik tecrübesi de olan Başkan Çoban, MHP’li belediye başkanlarıyla belediyecilik hakkında sohbet etti.
MHP Heyetini kabul ettikleri için hem Vali Mustafa Tutulmaz’a hem de İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür eden İl Başkanı Mehmet Kocacan, MHP’li belediye başkanlarının kendi bölgelerine hizmet etmek için yoğun bir çaba sarf ettiğini söyledi.