Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“MHP iktidarı ile güçlü devlet milli iktidar”

Bu haberin fotoğrafı yok
"MHP iktidarı ile güçlü devlet milli iktidar"

MHP İl Başkanı Aziz Aslan, AK Parti iktidarına ateş püskürdü. İmralı görüşmeleri ve mevcut süreci ağır sözlerle eleştiren Aslan, MHP’nin iktidara gelmesi ile güçlü devletin, millî iktidarın ortaya çıkacağını söyledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aziz Aslan, Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, İl Kadın Kolları Başkanı Av. Gönül Ar Güngör ve Sandıklı İlçe Başkanı Halil Özdemir’le birlikte partide basın toplantısı düzenledi.
“TESADÜFLER SIKÇA YAŞANIYOR”
Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünü ve Nevruz bayramını kutlayan MHP İl Başkanı Aziz Aslan, bu özel ve önemli günlerin milletin idrakine, birlik ve beraberliğine vesile olmasını diledi. Son günlerde Türk milleti üzerinde oynanan oyunların fütursuzca kendini gösterdiğini kaydeden Aslan; “18 Mart Çanakkale zaferimiz bütün yurtta heyecanla kutlanırken sanki diğer günler bitmiş gibi yangından mal kaçırırcasına aynı gün teröristlerin meclisteki temsilcilerinin İmralı’daki bebek katili ile görüştürülmeleri nasıl tesadüf olabilir. Yine bir yıldaki 365 günün 364’ü görmezden gelinerek aynı gün kahraman silahlı kuvvetlerimizin paşalarına müebbet hapis istenmesinin de tesadüf olmadığını bu millet bilmektedir. Bu millet böyle tesadüfleri sizin iktidarınızda sıkça yaşamaktadır. Tarihe düşmanlık yaparak, dindarlık kisvesi altında Sümela Manastırının Rumlarca ibadete açılmasının, Rum Potmus devletinin Trabzon’ da Osmanlı devleti tarafından fetih gününe denk getirilmesi de yine tesadüf olamazdı.” dedi.
“AKP BEBEK KATİLİNE TESLİM OLDU”
Yapılanların içinde ince bir hesap olduğunu dile getiren MHP İl Başkanı Aziz Aslan, millete bal diye yutturmaya çalışılan acı reçeteyi yazarak iktidarın eline verenlerin küresel güçler olduklarını bildiğini belirtti. Aslan; “Senaryoyu yazıp, BOP Eşbaşkanlığı ile aktör olarak elinize tutuşturanlar, Oslo görüşmeleri ve açılım safsataları ile şimdi de çözüm numaralarıyla yanınıza ikinci aktör bebek katilini koymuşlardır. AKP zihniyeti olarak bebek katiline teslim olmuş durumdasınız. O kadar beceriklisiniz ki, Türk tarihinin kuruluşundan bu güne Kıbrıs’la birlikte 17 devlet kurmuş ecdadımızdan kalma ne kadar öz değerlerimiz varsa 10 yılda hepsini tarumar ettiniz. Bu güzel milletin mensuplarını kendi milletine düşman ettiniz. Şehit kanlarıyla sulanmış dünyanın en anlamlı bayrağı olan Türk bayrağını PKK paçavrası ile aynı kategoriye çekmeye çalışıyorsunuz, hatta sokakta Türk bayrağı açanı karga tulumba alınırken, paçavra açanları seyrediyorsunuz. Sizler bütün bu olanları çoktan sindirdiniz ki millete de süslü laflarla hazmettiriyorsunuz. Hükümeti teslim aldığınızda sıfırlanmış terörü yeniden canlandırıp, ülkeyi kan gölüne döndürürken de bebek katilini affetme hesaplarınız mı var?” diye konuştu.
“SÜREÇ HANGİ ŞEHİT ANASINA SORULDU?”
“Analar ağlaya dursun, sıra vatan anasının nasıl parselleneceği ve milletin anasının nasıl ağlatılacağına geldi.” diyen Aziz Aslan, AK Parti’nin iktidarı ile Türküm yerine Türkiyeliliği diline dolayan,Türklüğü anayasadan çıkarmak isteyen, dilde ayrışmayı sağlayan, Kürtçe’yi eğitim dili yaparak resmileştirmeye çalışan, 36 etnik kökeni dilinden düşürmeyen, özerkliğe kapı aralayan bir zihniyetten milliyetçilik beklemediklerini söyledi. Türk milletinin mensubu olmaktan gurur duyduklarını belirten Aslan; “Biz Türk milletinin mensubu olmaktan guruluyuz. Bize göre Türk olmak şereftir ve şerefin tavizi olmaz. Analar ağlamasın, barış gelsin süslü sözlerle çıktığınız yolda sadece Habur rezaletinden sonra binlerce ana ağladı. Yeni çözüm dediğiniz saçma süreci başlatırken hangi şehit anasına sordunuz? Bu anlayışınızla şehit analarının gözyaşlarında ve beddualarında boğulacaksınız. Onlarla nasıl helalleşeceksiniz? Kamu görevlilerinin teslimindeki bu millete yaşattığınız rezilliklerin hesabını nasıl vereceksiniz?”
MİLLETTEN GİZLİ BİRŞEY YAPILMAZ
Bölücü terör örgütü liderinin sözlerinden örnekler veren MHP İl Başkanı Aziz Aslan şöyle konuştu: “Apo’nun ‘AKP’yi 10 yıldır ayakta tutan benim. Biz AKP’yi çıkaran gücüz. AKP’ye iktidarı altın tepsi içinde sunduk. Ne ev hapsi, ne de af, bunlara gerek kalmayacak, hepimiz özgür olacağız. Çekildiğimiz alanda gerillayı daha da büyüteceğiz. Başarılı olunmazsa 50.000 kişiyle halk savaşı çıkacak.’ sözlerini hangi vatan evladı içine sindiriyorsa AKP’ye oy vermeye devam etsin. Hainlerle üç yıldır sürekli milletten gizli görüşmeler yapıyorsunuz. Gizli aşkın ve gizli beraberliğin sonucu aşikâr olur. Bu da olsa olsa millete hiçbir hayrı olamayacak gayrimeşru bir şey olur. Milletten gizli bir şey yapılmaz. Zaten de her gizli görüşmeniz MHP sayesinde açığa çıkıyor. Bugün Diyarbakır’da Öcalan’ın mesajlarına baktığımızda şunları ifade edebiliriz; İlk iş Anayasa değişikliğidir. Böyle devam edilirse de ilk olarak Abdullah Öcalan’ın başbakan yardımcılığı, sonrasında da Cumhurbaşkanlığı bile verilirse şaşmamak lazımdır. Çünkü şimdiden hem masum, hem de kahraman edilmiştir. Pazarlıklar ve tavizler de devam edecektir.”
HEDEF MİLLİ İKTİDAR
Karamsar bir tablo çizmek zorunda kaldığını söyleyen MHP İl Başkanı Aziz Aslan, Allah’ın izni, milletin desteği ile Türkiye’nin sorunlar yumağından kurtulması için tek yol kaldığını bu yolun MHP iktidarı olduğunu ifade etti. Her yerde MHP rüzgârının esmeye başladığını kaydeden Aslan sözlerine şöyle devam etti: “Bütün problemlere çözümlerimiz ve programımız hazırdır. Günü geldikçe de sizlerle bunları da paylaşacağız. İşte o zaman milletimizin yüreği yanmayacak, vicdanı sızlamayacak, geleceği kararmayacak. Kapalı kapılar arkasında ülke pazarlanmayacak. Millî ve manevi değerler ayaklar altına alınmayacak. Adalet ve itibar sağlanacak, herkes hakkını alacak, yüzler gülecek. Güçlü devlet, millî iktidar olacak.” (Kocatepe)