Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“MHP iktidarında yandaşlık kalmayacak” – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
"MHP iktidarında yandaşlık kalmayacak"

AK Parti’nin yandaşlarını zengin etme amacıyla küçük esnafı yok ettiğini ileri süren MHP Milletvekili Mehmet Parsak, partisinin iktidarında herkesin kalkınacağını, yandaşlıık diye bir yaklaşımın kalmayacağını açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili ve 1. sıra Milletvekili Adayı Mehmet Parsak, hal esnafı ve sanayi esnafını ziyaret etti.
1 Kasım seçim sonrası MHP’nin iktidara gelmesiyle birlikte esnafın destekleneceğini belirten Parsak şöyle konuştu: “MHP iktidarında, esnaf ve sanatkâr kesiminin faaliyetleri desteklenecek. Ekonomide rekabet sağlanarak tekelci oluşumların önlenmesi, istihdam yaratılması, gelir dağılımındaki dengesizliklerin giderilmesi, yeni girişimcilerin ekonomiye kazandırılması, sosyal barışın korunması, bölgeler arası dengesizliklerin giderilmesi ve yerel potansiyelin harekete geçirilmesi amacıyla esnaf ve sanatkâr kesiminin faaliyetleri desteklenecektir. Ekonominin ve toplumsal yapının temelini oluşturan esnaf ve sanatkâr kesimi güçlendirilerek faaliyetlerine dinamizm kazandırılacaktır. MHP iktidarında herkes kalkınacak, yandaşlık diye birşey kalmayacak.” Parsak’ı ziyaretinde; MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, İl yönetim kurulu üyeleri, merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri ile Kadın Koordinasyon Kurulu üyeleri hazır bulundular. (Kocatepe Haber Merkezi)