Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP Merkez İlçe kongresi 26 Eylül’de

MHP Merkez İlçe kongresi 26 Eylül’de

MHP Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, 26 Eylül Cumartesi günü Merkez İlçe Başkanlığının olağan seçimli genel kurul
toplantısının yapılacağını açıkladı

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Fevzi Kartal, Merkez İlçe Başkanlığı kongrelerinin 26 Eylül Cumartesi günü pandemi kuralları çerçevesinde tek aday ile gerçekleşeceğini bildirdi.
MHP’de kongre sürecinin 9 Ağustos Pazar günü Samsun’un İlkadım ilçe kongresi ile başladığını hatırlatan Kartal, “ MHP Afyonkarahisar teşkilatında Ağustos ayı içerisinde 17 ilçenin seçimleri gerçekleşti. Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı kongresi ise 26 Eylül Cumartesi günü saat 13:00’da Sami Öznur Parkında pandemi kuralları çerçevesinde tek aday ile gerçekleşecektir. ‘İstiklal için birlik, İstikbal için dirlik’ ana teması ile kongremizi yapacağız. Cennet mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in izinde, Liderimiz, Türkmen Bey’imiz Dr. Devlet Bahçeli’nin emrinde, ‘İstiklal için birlik, İstikbal için dirlik. Kazanan Türkiye olacak’ sloganı ile milliyetçi Türkiye’ye inanmış gönül erlerini kutlu toyumuza bekliyoruz.” dedi.
>> Kocatepe Haber Merkezi