Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP seçime hazırlanıyor – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
MHP seçime hazırlanıyor

MHP İl Başkanı Kemalettin Yılmaz, 12 Eylül referadum sonrasında partisinin ülke adına duyduğu endişelerde haklı olduklarını, Milletvekili Genel Seçimleri çalışmalarına bugün itibariyle ülke çapında başlandığını, tempolu olarak sürdürülecek bu çalışmalarda MHP’nin Afyonkarahisar’da açık ara birinci parti olarak çıkmasını hedeflediklerini açıkladı

“MHP endişelerinde haklı çıktı”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Kemalettin Yılmaz, bugün itibariyle partisinin tüm teşkilatlarının Türkiye genelinde Milletvekili Genel Seçimleri çalışmalarına ağırlık vereceğini bildirdi. Anayasa değişiklikleri için yapılan referandumun MHP için bir seçim hazırlığı şeklinde gerçekleştiğinden söz eden MHP İl Başkanı Kemalettin Yılmaz, parti olarak referandum oylama sonuçların takılıp kalmadıklarını bu süreçte eksikliklerin görülerek tespit imkanının elde edildiğini belirtti. Eksikliklerin tamamlanarak 2011 yılındaki genel seçimlere hazırlandıklarını ifade eden Kemalettin Yılmaz, referandum oylaması sonrasi geçen son 15 günün parti olarak ülke ve millet için dile getirdikleri endişelerde haklı çıktıklarını savundu. Türkiye’nin bir bölümünde bölücü örgütün farklı söylemler içerisine girmesi, BOP’nin gerçekleşmesi konusunda hükümetin gayret ettiğini ileri süren Yılmaz; “Ülkemizin önünde çok daha fazla kritik bir süreç var. Sayın İçişleri Bakanı’nın Barzani ile görüşmesi sırasında Barzani’nin Türkiye’deki referandum sonuçlarını yorumlaması gözden kaçtı. Ancak Barzani’nin içişlerine karışırcasına boykot oylarının oranı ve bölgesel dağılımına dikkat çekerek önemsemesi kabul edilebilir gibi değildir. Diğer taraftan İmralı’daki bölücü başına yapılan ziyaretlerde avukatların avukat edasından daha çok bir elçi gibi hareket ederek topluma ve hükümet mesajlar vermesi kabul edilebilir bir davranış değildir.” dedi.
Siyasete açık davet
MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin Ardahan, Kars ve Iğdır illerinde bir dizi ziyaretlerde bulunacağını ifade eden MHP İl Başkanı Kemalettin Yılmaz, Ani Harabelerinde Cuma namazı kılınacağını kaydetti. MHP teşkilatlarının yurt genelinde köy köy, kasaba kasaba dolaşarak bugün verilen genel seçim çalışma başlangıcının tempolu şekilde sürdüreleceğini belirten Yılmaz şöyle konuştu: “Biz MHP olarak 12 Eylül referandum sonuçlarına takılıp kalmadık. Tüm sivil toplum örgütleri, kamu kurum kuruluşlarını geziyoruz. Tüm kesimleri kucaklamak suretiyle Milliyetçi Hareket Partisi’nin ve ülkücülerin haklı davalarını anlatmaya devam edeceğiz. Hedefimiz Afyonkarahisar’da MHP’yi açık ara birinci parti yapmaktır. Afyonkarahisar için bir şeyler yapmak isteyen ve siyaset yapmaya kendisini hazır olarak gören herkese kapımız, gönlümüz ve partimiz açıktır.” (Kocatepe)