Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP yönetimi yeni atanan bürokratları ziyaret etti

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan ve beraberindekiler yeni göreve başlayan bürokratlar ve Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mehmet Kocacan ve il yönetimi üyeleri Afyonkarahisar’da yeni göreve başlayan bazı müdürler ile Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak’ı ziyaret etti. Ziyaretlerde MHP yönetiminden; Av. Nesrin Çelikbilek, Av. İsmail Aydoğuş, Av. Emre Sagun, Ufuk Kuru, Cafer Gür, Osman Gürışık, Recep Yaman, Engin Deniz ve Halil Kocaşaban hazır bulundu.
“SİNANPAŞA İLÇESİNE KOSGEB, MİLLETVEKİLİ TAYTAK’IN
GİRİŞİMLERİ İLE KURULDU”
MHP heyeti ilk ziyaretini KOSGEB İl Müdürü Ayşe Yeşim Çepni’ye yaptı. Çepni’ye yeni görevinde başarılar dileyen İl Başkanı Mehmet Kocacan, Sinanpaşa İlçesi’ne KOSGEB Temsilciliğinin MHP Milletvekili Mehmet Taytak’ın girişimleri ile kurulduğunu söyledi. Kocacan, “Milletvekilimiz Mehmet Taytak’ın 2018 yılındaki girişimleri sonucunda Dinar, İscehisar, Bolvadin ve Sandıklı ilçelerine KOSGEB temsilcilikleri kurulmuştu. O bölgede yaşayan vatandaşlarımız oldukça memnun kaldı. Sinanpaşa ilçemizden gelen taleple ilçemize KOSGEB’in kazandırılması için Milletvekilimiz geçtiğimiz yıl içerisinde girişimlerde bulunarak KOSGEB temsilciliği kazandırmıştır. Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman’a da temsilciliğin teşrifatı konusunda vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederiz.” dedi.
KOSGEB çalışmaları hakkında bilgi veren İl Müdürü Ayşe Yeşim Çepni, Sinanpaşa KOSGEB temsilciliğinin yakın bir zamanda hizmete gireceğini söyledi.
MHP heyeti sırasıyla; Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak’ı, Afyonkarahisar Belediyesi’ne bağlı YÜNTAŞ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine vekalet eden Arif Birsen’i, Kadastro İl Müdürlüğü görevine atanan Erhan Uçakcıoğlu’nu ve Tapu İl Müdürlüğü görevine atanan Nezayi Aslanpençesi’ni ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. >> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti