Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP’de durmak yok – Kocatepe Gazetesi

MHP’de durmak yok – Kocatepe Gazetesi
MHP’de durmak yok

MHP Milletvekili adayları çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Mehmet Parsak, Aziz Aslan, Fatih Çetinkaya ve Abdil Demiral yaptıkları çalışmalar ile oy isterken, listede yer almamasına rağmen seçim çalışmalarına
katılan MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz, kep törenine katılarak çalışmalarına devam etti

PARSAK, DİNİ
İSTİSMAR EDİYORLAR
Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Mehmet Parsak, Afyonkarahisar’ın Çay ilçesinde seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Parsak, ilk olarak ilçe belde ve köy muhtarlarıyla kahvaltıda biraraya geldi. Muhtarların sorunlarını dinleyen Parsak, Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidarında tüm dertlere, sıkıntılara çare üretileceğini söyledi. Çay Belediye Başkanı Hüseyin Çağa’yı ziyaret eden Parsak, Çay pazarını ve esnafı ziyaret etti. MHP’nin seçim beyannamesini anlattı. MHP’ye katılmak isteyenlere rozet taktı. Parsak’ın ziyaretlerinde MHP Çay İlçe Başkanı Osman Kutlu ve partililer eşlik etti.
Vatandaşlarla birebir ilgilenen Parsak, “Esnafın, çiftçinin, köylerdeki, beldelerdeki sorunların tamamını biliyoruz. İnşallah iktidara geldiğimizde sorunlarınıza tek tek çareler üreteceğiz ve yaptığımız işleri asla başınıza kakmadan, kırmadan, dökmeden yapacağız. Toplumun her kesimine adalet dağıtacağız. AKP’nin adında bulunup da yapmadığı, yapamadığı gerçek adalet bizimle yeniden hayat bulacak. İnsanların her kesiminde müthiş bir baskının olduğunun farkındayız. Din kisvesiyle hareket eden bir iktidar fakat İslam ile hiçbir alakası olmayan işlere imza atan bir iktidarla karşı karşıyayız. AKP resmen dinimizi, Kuran-ı Kerim’i istismar ediyor. Her defasında Allah’ı ağzından düşürmeyenler Allah’ın emir ve yasaklarının tam zıddına işler yapıyorlar” dedi.
ASLAN: TMO YENİDEN ÇİFTÇİNİN KARA GÜN DOSTU OLACAK
Emirdağ Salı Pazarı’nı ve Türkmen Akören’i ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Aziz Aslan seçim beyannamesinde yer alan çiftçiye destek projelerini anlattı. AKP Hükümeti’nin Toprak Mahsulleri Ofisi’nin çalışmaz duruma getirdiğini aktaran Aslan, “Toprak Mahsulleri Ofisi eskiden nasıl çiftçinin kara gün dostu olmuşsa yeniden hizmete geçecek ve yine kara gün dostu olacak” dedi.
“TMO YİNE KARA GÜN
DOSTUNUZ OLACAK”
Eskiden Toprak Mahsuller Ofisi’nin (TMO) tam anlamıyla aktif olduğunu aktaran Aslan, “Önceden TMO çiftçinin kara gün dostu olarak bilinirdi. Şimdi buğdayını tarladan kaldıran çiftçi kardeşim eline mahsulünü alıyor tüccar tüccar geziyor. Mazot 4 liranın üzerinde, çiftçi kardeşimiz mahsulünün karşılığını bulamıyor. Çiftçi kardeşim daha ürününü tarlasına ekerken ne fiyat edeceğini bilecek. Misal tarlasına ekinini ekerken 1 liradan satacağını bilecek. Piyasa fiyatı 1 liranın altına düşse bile TMO mahsulünü 1 liradan alacak. Sonunda ise çiftçi kardeşim korkulu rüya görmeyecek” diye konuştu.
ÇETİNKAYA: DİNAR
BİZİMLE YÜRÜYECEK
Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Fatih Çetinkaya Dinar Merkezde yürüttüğü çalışmaları Su Çıkan Tesisleri’nde tamamlayarak, Dinar’a bağlı Ulu köy, Akçaköy ve Çoban saray köylerini dolaştı. Çetinkaya, “13 senedir her seçimde su problemini çözeceğiz diye kandırılan, Dinar dombay ovası muhtarları toplu olarak Isparta’ya bağlanacağız diyor. Yaklaşık 5 bin köylünün ihtiyacını karşılayacak ve su gibi hayati bir çalışmaya, 300 bin lira ayıramadınız mı? 300 bin lira demek, sadece bir köyün bir yıllık hakkı bile değilken, başka birimlere 90 bin liraya makam arabası hediye ederken, vicdanınızda bir kıpırtı oldu mu? Dikkat edelim küçülüyoruz. Sayenizde hem nüfus olarak, hem de coğrafi olarak tasfiye olmaya hızla ilerliyoruz. Bu millet, bu zilletten 10 gün sonra inşallah kurtulacak. Dinar bizimle yürüyecek” dedi.
DEMİRAL: İLAHİ ADALET
MUTLAKA HESAP SORACAK
Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Abdil Demiral, bir basın açıklaması yaparak, “7 Haziran seçimlerine şurada 10 gün gibi bir zaman kaldı. Bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak, tüm adaylarımız hatta ve hatta aday adaylığı sürecinde ismi geçen tüm kardeşlerimizle çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Bizler seçim beyannamemizi halka aktardıkça AKP hükümeti ve adaylarını bir telaş sardı acaba Milliyetçi Hareket Partisi Afyonda 3 vekil mi çıkaracak? Bizler yapamayacağımız hiçbir vaadin altına ne imzamızı atarız nede yaparız diyerek sizlerin karşısına çıkarız. Ülkemiz son derece güçlü bir ülkedir. Seçim beyannamemizde söylediklerimizin tamamını, yapabilecek bir ekonomiye sahibiz. Yeter ki israfın ,yolsuzluğun ve hırsızlığın önüne geçelim bakın o zaman nasıl oluyormuş göreceksiniz. Ülkede yapılan israfı önlersek bu ülke bir Türkiye daha geçindirecek kapasitededir” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Kemalettin Yılmaz Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçesinde, Bolvadin Meslek Yüksekokulu ve Bolvadin Uygulamalı Bilimler Yüksek okulunun mezuniyet törenine katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)