Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP’den “Vefa” Organizasyonları

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci ve 31 Mart 2024 yerel seçiminde aday olan MHP’liler kahvaltıda bir araya geldi

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, MHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi Üyesi adayları, kahvaltıda bir araya geldi.

MHP'DEN VEFA ORGANİZASYONLARI

TAYTAK’TAN TAM DESTEK

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Seçim maratonunda emekleriyle bizlere güç veren tüm arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum” dedi. En temiz, en şaibesiz, en liyakatli isimlerle yerel seçimlere girdiklerini belirten Taytak, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi üyeliklerine seçilen MHP’lilerin projelerine bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da destek vereceklerini vurguladı.

MHP'DEN VEFA ORGANİZASYONLARI

CANLA, BAŞLA ÇALIŞTILAR

MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci ise teşkilat olarak birlik ve beraberlik içinde olduklarına dikkat çekerek kahvaltı vesilesiyle bir vefa organizasyonuna imza attıklarını kaydetti. MHP teşkilatlarının değişik kademeleri ile bir araya geldikleri organizasyonları sürdüreceklerini belirten Kahveci, 31 Mart 2024’teki yerel seçimler için canla, başla çalışan teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

MHP'DEN VEFA ORGANİZASYONLARI

“BİRLİKTE YOL YÜRÜDÜK”

MHP’nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt da MHP’nin Genel Merkezi’ndeki tüm yetkililerden, parti teşkilatının en uç noktasındaki tüm üyelerine kadar tüm teşkilat mensuplarına Milletvekili Mehmet Taytak ve İl Başkanı Ahmet Kahveci nezdinde teşekkür ettiklerini belirterek, “Hep birlikte bir yol yürüdük. Bizim bir hakkımız varsa helal olsun, sizler de helal ediniz. Birlik ve dayanışma içerisinde yolumuz ve yönümüz bellidir” dedi.

Program samimi bir sohbet havasında tamamlandı.

MHP'DEN VEFA ORGANİZASYONLARI