Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP’li aday adayı Günay’dan AK Parti’ye nezaket ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)
MHP’li aday adayı Günay’dan AK Parti’ye nezaket ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Muharrem Günay, cumhur ittifakı olarak AK Partili ve MHP’li milletvekili aday adaylarının el ele gönül gönüle vererek gidilmedik, köy ulaşılmadık ev ve iş yeri bırakmayacaklarını söyledi.
“İTTİFAKIN BAYRAĞI KALEYE DİKİLMELİ”
“Cumhur ittifakının zafer bayrağını Karahisar Kalesine dikmeliyiz” diyen Günay şöyle konuştu: “Cumhur ittifakının zafer bayrağını Karahisar Kalesine dikmeli ve Afyon’u 6-0 almalıyız. 15 Temmuz hain darbe girişimini püskürtmek ülkemiz için önemli ve elzem bir konudur. Eğer 15 Temmuz darbe girişimi püskürtülmemiş olsaydı, ne din, ne ülke, ne de namus kalırdı. Ülkemiz ABD’nin bir eyaleti konumuna düşerdi” dedi. Filistin’de yapılan Müslüman katliamına da dikkat çeken Günay, “Onar bizim din kardeşlerimiz. Katil İsrail’i ve onun örtülü sömürgesi haydut ABD’yi şiddetle kınıyoruz. Kudüs bizim milli ve dini davamızdır” ifadelerini kullandı. Muharrem Günay ziyareti sırasında AK Parti İl Teşkilatına verilmek üzere “Namaz ve Namazı İkame Etmek” adlı son kitabını imzalayarak İl Başkan Vekili Hüseyin Sezen’e teslim etti.
MÜCADELE İTTİFAKI
 TABANA YANSITMAK İÇİN
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sezen şöyle konuştu: “Partilerimizin Genel Başkanları nezdinde yapılan ittifak görüşmeleri sonucunda hayırlı bir cumhur ittifakı kurulduğu düşüncesindeyiz. İnşallah Ankara’da olduğu gibi biz bunu tabana da yansıtma mücadelesindeyiz. İnşallah bu ziyaretinizde buna vesile olmuştur. İnşallah tüm teşkilatlarımız aynı hassasiyette olur. Hayırlı bir seçim geçiririz. Önce memleket diyoruz. Memleket için hayırlısı ne ise o olsun diyoruz. Şahıslar üzerinden siyaset yapmıyoruz. İnşallah memleket için hayırlısı olur. Milletin, ümmetin geleceği ile ilgili güçlü bir Türkiye için inşallah birlikte çalışacağız. Ziyaretiniz için de teşekkür ediyoruz.” >> Burcu AYDIN’ın Haberi