Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP’li başkanlar Ankara’da talepleri ilettiler

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Yönetimi ve 17 Belediye Başkanı Ankara’da çeşitli temaslarda bulunarak ilgili kurumlara belediyelerinin taleplerini ilettiler

 

Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı ve MHP’li belediye başkanları Ankara’da bir dizi ziyarette bulundular. MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, İl Yönetim Kurulu Üyelerinden Beytullah Bostancı, Ahmet Kahveci, Doğan Şimşek ve MHP’li 17 belediye başkanı ilk olarak Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret ettiler.
BAHÇELİ, AFYONKARAHİSARLILARA SELAM VE SEVGİLERİNİ İLETTİ
MHP Lideri Bahçeli ile yaklaşık yarım saat toplantı yapan MHP heyeti daha sonra hatıra fotoğrafı çekindiler. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Afyonkarahisarlılara selam ve sevgilerini iletti. Ardından heyet Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ı ziyaret etti.
MİLLETVEKİLİ TAYTAK, ÖZHASEKİ İLE GÖRÜŞTÜ
Milletvekili Taytak’ın öncülüğündeki başkanlar daha sonra Türkiye Belediyeler Birliği’ni ziyaret etti. Bina girişinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ile karşılaşan Milletvekili Taytak, Özhaseki ile bir süre sohbet etti. Sohbette Cumhur İttifakının önemine değinildi.
“ARAÇ KONUSUNDA SIKINTILARIMIZ VAR”
Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Birol Ekici’yle görüşen Milletvekili Taytak ve MHP heyeti belediyelerin taleplerini ilettiler. Ziyarette konuşan Taytak, “2 ilçe 15 belde olmak üzere toplam 17 belediye başkanımız, il yönetimimizle beraber buradayız. Özellikle araç konusunda sıkıntılarımız var. Bu ziyaretimiz bir ilk oldu. Bizleri kabul ettiğiniz için çok çok teşekkür ediyorum. İmkanlarınızı adalet içerisinde özellikle ihtiyaçları öne alarak çalıştığınızı biliyoruz. Bizim de Afyon’un ilçe ve belde belediyelerinin ihtiyaçları var. İmkanlar çerçevesinde vereceğiniz desteklerden dolayı da çok çok teşekkür ediyoruz. Öncelikle bizlere olan bakışınız bizi çok mutlu etti.” dedi.
“BELEDİYELERİMİZE GEREKLİ DESTEĞİ VERECEĞİZ”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Birol Ekici, “Afyon’u yakından tanıyor ve biliyorum. Belediyelerimizin sıkıntılarını da biliyorum. Türkiye genelinde yılda yaklaşık 350 araç belediyelerimize tahsis ediyoruz. Önümüzdeki dönem için taleplerinizi alalım. Şimdiye kadar bizden araç alan belediyelerimiz vardır. Vermeye de devam edeceğiz. Belediyelerimiz son dönemde yerel politikanın güçlenmesiyle birlikte talep ve ihtiyaçları da artmaktadır. Bizlerde sizlerle beraber yürümek için var gücümüzle çalışmaktayız. Bizim elimizde bulunan bir kaynağı sizlere tahsis etmek için gereken çalışmayı yapıyoruz. Gelen kaynağı belediyelerimizin yararına kullanıyoruz. Bizleri ziyaret ettiğiniz için başta vekilimiz Mehmet Taytak beye ve sizlere çok çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
EKİCİ, BAŞKANLARIN TALEPLERİNİ ALDI
Konuşmaların ardından Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Birol Ekici, MHP’li belediye başkanların tek tek taleplerini alarak not etti. Taytak, Genel Sekreter Birol Ekinci’ye Afyon mermerinden yaptırılan haşhaş motifli Türk Bayrağı hediye etti.
“BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİK”
TBMM MHP Grup Toplantı salonunda belediye başkanlarıyla bir toplantı yapan Milletvekili Taytak, bölgedeki eksikleri, sorunları ve yapılması planlanan projeleri konuştular. Bu toplantının bir ilk olduğunu ve devamını getireceklerini belirten Taytak, “Biz çalışmalarımızı hep birlikte yapacağız. 17 belediye başkanımız ile bir araya gelerek birlikte fikir alışverişi içerisinde seçim döneminde vermiş olduğumuz sözleri yerine getireceğiz. Belediye başkanlarımız bölgelerindeki eksikleri dosya halinde teslim ettiler. Teslim edilen dosyaları inceleyecek ve yerinde tespitler yaparak çalışmalara başlayacağız. Projelerimizle Afyonkarahisarımızı her alanda daha güzel bir geleceğe taşıyacağız. Başkanlarımızın sorun ve taleplerini dinleyerek onlara çözüm üretmek, bizim açımızdan en önemli konuların başında geliyor. Çünkü belediye başkanlarımız orada yaşayan vatandaşlarımız ile bizim aramızda bir araçtır. Afyonkarahisar’ı sevgiyle birlikte yönetecek, sevgiyle birlikte yürüyeceğiz. Siyasi görüşü ve hayat tarzı ne olursa olsun bütün hemşehrilerimiz için sosyal alanlarından ve diğer bütün hizmetlerinin sağlanması adına elimizden geleni yapacağız. Şehrimizin temel yapısını oluşturan ve her alanda geleceğini şekillendiren kıymetli başkanlarımız ile el ele vererek, güzel çalışmalar yapacağız geleceğe hep birlikte yürüyeceğiz.” dedi.