Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP’li Başkanlar Ülkücü Şehitlere Dua Etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, önderliğinde MHP Kampına katılan Belediye Başkanları Ülkü Şehitler Anıtı’nda şehitlerin ruhuna dua etti

MHP Genel Başkanı Devlet

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) kampına katılan Belediye Başkanları MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin başkanlığında Kızılcahamam’da Ülkücü Şehitler Anıtı’nda biraraya geldi. Kampa ve şehitlik ziyaretine MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ın yanı sıra Afyonkarahisar’ın MHP’li Belediye Başkanları da katıldılar.

MHP’li Başkanlar Ülkücü Şehitlere dua etti
Kızılcahamam’da bulunan Ülkücü Şehitler Anıtı ziyareti hakkında bilgi veren Milletvekili Taytak, şunları kaydetti: “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin öncülüğünde Milliyetçi Hareket Partisi Kampı için Belediye Başkanlarımız ile Kızılcahamam’dayız. Kamp öncesi Ülkücü Şehitler Anıtı önünde şehitlerimizi dualar ile andık. Cenab-ı Allah şehitlerimizin izlerinden ve ülkülerinden bizleri ayırmasın. Liderimiz Sayın Bahçeli’nin ifadesiyle, ‘Ülkücü şehitler yurdumuzu alçaklara uğratmayan kahramanlardır. Ve onlar fedakârlık burçlarıdır.’”