Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP’liler kahvaltıda buluştu – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
MHP'liler kahvaltıda buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından organize edilen kahvaltıda partililer bir araya geldi

Afyon Konağı’nda düzenlenen kahvaltıya, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, MHP İl ve Merkez İlçe yönetimi, Ülkücü İşçiler yönetimi, Ülkü Ocakları, İl Disiplin Kurulu üyeleri merkez Belediye Meclis üyeleri katıldı.
İNSANLAR FİKİRLERİNİ
SÖYLEYEMEZ HALE GELDİ
Kahvaltıda partililere yönelik bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Aziz Aslan, yeni yönetimin partililerle tanışması, kaynaşması için kahvaltı organize ettiklerini dile getirerek, kahvaltıya katılanlara teşekkür etti. 7 Nisan Cumartesi günü yapılan seçimli genel kurul toplantısı sonucu MHP İl Başkanlığı görevine seçildiklerini hatırlatan İl Başkanı Aslan, “Ülkemizdeki şartların zor olduğunu hep birlikte biliyoruz. Son 10 senedir tek başına ülkeyi yöneten iktidar gerçekten insanlarımızın hür iradelerini ve fikirlerini söyleyemez hale getirmiştir. İnsanlarımız birbirinden çekinir hale gelmişlerdir. İnsanlarımız ekonomik olarak halinden memnun olmasa bile bunu açıkça ifade etmekten çekinmektedir. Muhalefette olsak insanlarımızın bilinçlendirilmesi yolunda MHP’liler olarak ne gerekiyorsa onu yapmak gerektiğini düşünüyoruz MHP de teşkilat herşeyin üstündedir. Herkes teşkilata bağlıdır. Bütün mensuplarımız teşkilatın talimatları doğrultusunda imkanlar ölçüsünde çalışmalara katılmak durumundadırlar. Bu bir vicdani mesuliyettir. Bütün arkadaşlarımıza özelliklerine göre görev vererek hizmeti birlikte yürütmek istiyoruz. Önerilere ve eleştirilere açığız.” dedi.
SERTLİK YERİNE UZLAŞMA
Türkiye’de şimdiye kadar sert ve sivri siyasi anlayıştan Türk siyasetine zarar geldiğini vurgulayan Aslan, “Sertlik yerine uzlaşma ile istişare ile ve saygınlıkla hizmet götürmenin daha doğru olacağını düşünüyoruz. İnsanların gönlüne girmeden, onların saygınlığını kazanmadan, onların güvenini kazanmadan onlardan oy almanın ve teveccüh görmenin artık günümüzde imkansız olduğunu düşünüyoruz ve hareket tarzımızın buna göre belirlenmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu konuda tüm partili arkadaşlarımızla gerekli çalışmaları yapacağımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.
BEN YOK BİZ VARIZ
Siyasette “Ben” yerine “Biz” dediğini hatırlatan Aslan, “Hiç ferdiyetçi düşünmedim. Kolektif düşüncem bana siz ve sizler gibi birçok dost kazandırdı. Bu güne kadar ne başarmışsam sizlerin desteğiyle başardım. Siyasetteki görevlerimiz boyunca çok şükür ki ilkemizden ve çizgimizden taviz vermedik. Tavırsızlık yapmadık ve net olduk. Siyahla beyazı hiç aynı görmedik. Siyaset zorda olsa dürüstçe yapılacak konumda oldukça, söz ve davranışlarımız vicdanlara tesir ettiği sürece hizmet etmeye devam edeceğiz. Ben yok, biz varız, yine birlikte başaracağız. Çünkü bu hareket bir ekip hareketidir.” diye konuştu.
SORUNLARI DİLE GETİRİYORUZ
Türkiye’de yaşanan sorunları sıklıkla dile getirdiklerini kaydeden MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz ise, “Sorumluluğu yerine getirmenin vicdanı rahatlığı içerisindeyiz. Keşke yanılmış olsaydık. Ama maalesef yanılmadık. Ülke 10 yıldır olduğu gibi son 6 aydır da maalesef iyi yönetilemiyor. Teşkilat herşeyin üstündedir, ben de teşkilatımın talimatları doğrultusunda maddi manevi katkıda bulunma mecburiyetimi hissediyorum”dedi.(Kocatepe)