Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Muharrem Günay

MHP’LİLERİ VE TÜRK MİLLETİNİ APTAL MI ZANNETTİNİZ

Muharrem Günay 2 Ekim 2010 Cumartesi 03:00:00
  Başta ABD, AB olmak üzere onlardan emir ve icazet alan, Türk milletinden daha çok batılılara hizmet eden bir takım siyasi partiler, dernekler ve basın kuruluşları efendilerinden aldıkları emirle MHP ve Türk milliyetçilerini hedef olarak seçerek sözbirliği etmişçesine akla hayale gelmedik, tertip ve hilelerle Ülkücüleri, MHP’lileri bölmek ve parçalamak peşindedirler. Peki niçin?
MHP, Türk Silahlı Kuvvetlerinden sonra Batılıların ülkemiz üzerinde, hatta Ortadoğu üzerinde oynamak istediği oyunlar üzerindeki en büyük engeldir de onun için.
TSK üzerinde yargıyı ve hükümeti kullanarak şimdilik başarılı olduklarını varsayarsak, geriye sadece MHP ve Ülkücüler kalmaktadır. Hatta Milli Görüşçü SP üzerinde oynanan oyunlar da bu plan dâhilindedir.
BU OYUNLAR NELERDİR?
Mademki Batılıların ve ABD’nin planları önündeki en büyük engel MHP ve Ülkücülerdir. Öyleyse oynanmak istenen oyunlar nelerdir? Bu oyunları ve bu oyunlar karşısında MHP’ nin duruşunu bilmek ve millet olarak ona göre vaziyet almak gerekir.
BOP – BÜYÜK ORTADOĞU PROJESİ
ABD’nin adına kısaca BOP denen Büyük Ortadoğu veya Genişletilmiş Ortadoğu Projesi diye bir projesi vardır ki bu projeninin kendi ifadeleriyle Eşbaşkanlarından birisi de R.Tayyip ERDOĞAN’dır. Bu proje ABD’li yetkililerin açıklamaları ile Ortadoğu’da 24 İslam ülkesinde rejimleri ve sınırları değiştirmeyi hedefleyen bir projedir. Bu proje kapsamında Afganistan ve Irak örneğinde olduğu gibi Türkiye’nin de sınırlarının ve rejiminin değiştirilmesi vardır.
ŞARK PROJESİ
Aslında bu proje yeni değildir; Çok eski tarihsel köklere dayanır. Türklerin Anadolu’ya, ardından Rumeli’ye ayak bastığı günlere kadar uzanır. Adına ŞARK PROJESİ denen bu projenin hedefi Türk’ü Anadolu’dan atmak ve geldiği yere gerisingeri göndermektir. Osmanlı’ya elbirliği ile son veren bu batılı güçler o zamanda SEVR ile aynı şeyleri dayatmamışlarmıydı? Allah’tan Sevr Mehmetçiğin süngüsü ile paramparça edilmişti.
NEYDİ BU SEVR? NELERİ ÖNGÖRÜYORDU?
Şöyle bir hafızalarımızı tazeleyecek olursak, SEVR ile bize Doğuda bir ERMENİSTAN, Güneydoğu’da bir KÜRDİSTAN, Trabzon’da bir RUM PONTUS dayatılıyordu. Şimdi de dayatılanlar aynı şeyler değil mi? Ve Türkiye yabancılardan emir ve icazet alan ve onların bu planlarına hizmet eden bir AKP iktidarı, medyası ve bir kısım sözde demokratik kitle örgütleri ile bu sona doğru hızla götürülmektedir.
İşbirlikçi medya ve bu örgütlerle Türk milletinin beyni yıkanmakta ve milletimiz hızla mankurtlaşmaya doğru götürülmektedir. İşin en garip tarafı bazı dînî cemeatler din adına bu iğrenç planlara alet olarak başta dine ardından millete en büyük zararı vermektedirler.
DÜŞMANIMIN DÜŞMANI
DOSTUMDUR
Mademki, İSRAİL, ABD ve AB başta olmak üzere Türk milletinin ve İslam Dünyasının baş düşmanları karşılarında en büyük engel olarak MHP ve Ülkücüleri görüyorsa ve MHP’de onların düşmanı ise o zaman “Düşmanımın düşmanı benim dostumdur” ilkesinden hareketle bizim enbüyük dostumuz ve dayanağımız ve toplanacağımız yer MHP’dir. Başka türlü düşünmek aptallık olur..

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti