Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Millet İttifakı vatanımıza kast ediyor”

AK Parti İl Başkanı

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, milletvekili aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada Millet İttifakına yüklendi. Uluçay, “Biz vatan toprağı bölünmeden İstikbal mücadelesi sürdürürken Millet İttifakı ülkemiz içinde ülke vaat ederek vatanımıza kast etmektedir” dedi

 

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 28. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili adayları tanıtım toplantısı iftar yemeği akabinde Korel Termal Otelde gerçekleştirildi. Toplantıya Milletvekili adayları; Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan, Ferda Ertürk, Hakkı Öztürk, Ethem Karahan’ın yanı sıra; AK Parti teşkilat üyeleri ve bazı milletvekili aday adayları katıldılar.

Toplantının açış konuşmasını AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay yaptı.

“MİLLET İTTİFAKI ABD’NİN KARA GÜCÜ OLAN PKK TERÖR ÖRGÜTÜNE ÖZERKLİK SÖZÜ VERİYOR”

İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, iftar yemeğine katılanlara ‘ben bu davanın neferiyim anlayışıyla’ katılımlarından dolayı teşekkür ederek, “1400 yıllık bu kutlu davanın arkasında durduğunuzun ne denli güçlü ve omurgalı olduğunu bir kez daha göstermiştir. Zira, AK Parti’nin Afyonkarahisar teşkilatları büyük bir davanın güçlü ve yürekli teşkilatlarıdır.  Afyonkarahisar’daki aziz milletimiz için bir olmanın gücüyle kalpten çalışan tüm dava arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkürü borç biliyorum. Bu seçim sadece bizim için değil, 85 milyon insanımız, 780 bin kilometre kare vatan toprağı ve yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızla birlikte gönül coğrafyamız için çok önemli, çok kıymetli bir seçimdir. Biz, 5 milyon kilometre kare vatan toprağından, 780 bin kilometre kareye hapsedilmiş ülkemizin toprak bütünlüğünü savunurken, millet ittifakı ABD’nin kara gücü olan PKK terör örgütüne ‘yerel yönetimlere özerklik sözü.’ vermektedir. Aynı ittifak ayrı bir ülke kurmanın önünü açacak vaatlerde bulunmakta ve ülkemizin kara sınırlarını 780 bin kilometre kareden de aşağıya çekmek, bölmek ve parçalamak istemektedir.  Biz ‘Tek hedef, 780 bin kilometre kare vatan toprağı bölünmeden, 86 milyon vatandaşımızla aynı bayrak altında istikbal mücadelesini kararlılıkla sürdürmek isterken, onlar adeta ülkemiz içinde ülke vaat ederek vatanımıza kast etmektedirler.” dedi.  >> Burcu AYDIN’ın Haberinin ayrıntıları yarın gazeteniz Kocatepe’de.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti