Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Millet özüne SP ile dönecek”

SP İl Başkanlığı’nda düzenlenen
“Millet özüne SP ile dönecek”

SP İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda İl Başkanı Adnan Şenel ve partililerde hazır bulundu.
“ÖZE DÖNÜŞ SP İLE”
SP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hasan Hüseyin Uğurlu, dün partide düzenlediği basın toplantısında, seçmenlerden karalama kampanyaları doğrultusunda dağıtılan broşürlere, iftira ve yalanlara itibar edilmemesini istedi. Uğurlu, “31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerine ülke genelinde ittifaksız kendi adaylarımızla aslanlar gibi giriyoruz. Seçmenlerimizden isteğimiz karalama kampanyalarına itibar edilmemesidir. Bizim emanet oylarımız var. Millet özüne Milli Görüşün son partisi SP ile dönecek.” dedi.
ÜÇ ANA BAŞLIKTA PROJELER AÇIKLANDI
SP Belediye Başkan Adayı Hasan Hüseyin Uğurlu, “Dürüst Başkan Dürüst Yönetim” sloganıyla insanı merkeze alan “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışıyla seçilmesi halinde hayata geçireceği Sosyal Projelerini, Kültür ve Sanat Etkinlikleri Projeleri ile Yerel Kalkınma ve İstihdam Projeleri ana başlıklarında projeleri hakkında bilgi verdi. Sosyal Projeler başlığındaki düşüncelerini paylaşan Uğurlu, “Sosyal Projelerimiz ana başlığında; Belediye Polikliniğini Projesi ile yeni sağlık ocaklarının gündeme geleceğini kaydetti. Belediye bünyesinde ailelerin ekonomik olarak istifade edebilecekleri Belediye Karahisar Sosyal Tesisleri Projesi, Afkart Projesi ile de ihtiyaç sahibi insanlarımızı anlaşmalı marketlerden ücretsiz veya indirimli yararlanma imkânı sağlanacak. Sokak Çocuklarını Topluma Kazandırma Projemizle çocuklarımızı rehabilite etmeyi planlıyoruz. Gazi, Şehit ve Yakınlarına Özel İlgi Projemizle bu ailelerin maddi manevi desteklerle hayata tutunmalarını sağlayacağız.” diye konuştu.
“KALKINMA VE İSTİHDAM DA PLANLANDI”
Hasan Hüseyin Uğurlu, Sosyal Projeler başlığında; Kültür-Sanat Eğitimleri Projesi, Tan Donanımlı Kültür Kompleksi Projesi, Açık Hava Sineması Projesi ve Yıldızlar Film Plato Projesini uygulayacağını söyledi. Yerel Kalkınma ve İstihdam ana başlığında uygulama planlarından söz eden Uğurlu, “Jeotermal Enerji Projeleri ile bu kaynağı daha fazla kullanmak ve elektrik üretim kapasitesini artırmak için çabalayacağız. Esnaf Masası ve Esnafa Destek Projemizle destek çalışmaları yürüteceğiz. Genç Girişimcilere Ar-GE İmkânı Projesi sunacağız. Yatırımcıya Teşvik Projesi ile yerli ve yabancı yatırımcıları ilimize yatırıma teşvik edeceğiz. Diğer projelerimiz; Yeni Projelere Müşavirlik Hizmetleri Projesi, Yetenek Geliştirme Kursları Projesi, Meslek Edindirme Danışmanlığı Projemizdir.” şeklinde konuştu.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi