Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Milletimizi iyi bir gelecek bekliyor”

Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım,
“Milletimizi iyi bir gelecek bekliyor”

Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret etti. ESOB Hizmet Binası girişinde, ESOB Başkanı Abdülkadir Konak ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Vali Yıldırım, Birlik binasında bir saate yakın kaldı.
Vali Yıldırım, “Bu topraklar yüz binlerce şehit kanıyla sulandı. Bu topraklar dünyanın gözü önündeki topraklar. Biz Türk Milleti olarak bu topraklar için can vermişiz, kan dökmüşüz. 15 Temmuz’da da öyle olmuştur. Bir insan için en önemli şey nedir? Tabi ki canıdır. Bizim milletimiz tankların önüne kendini atmış, hainlere karşı canını ortaya koyarak devletine, cumhuriyetine, demokrasisine sahip çıkmıştır. Milletimizi iyi bir gelecek bekliyor” dedi.
Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak ise Vali Yıldırım’a, ESOB hakkında genel bilgiler vererek çalışmaları anlattı. Başkan Konak, “Sayın Valimizin ziyaretinden son derece memnun kaldık. Bize her zaman destek olan Valimiz Sayın Yıldırım’a minnet ve şükran duyuyoruz” diye konuştu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti