Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletin emanetlerinden iki ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Milletin emanetlerinden iki ziyaret

Huzurevi sakinleri, Yaşlılar Haftası nedeniyle Afyonkarahisar Valiliği ve Afyonkarahisar Belediyesi’ni ziyaret etti.

Vali İmga, “Yaşlılar, bize milletimizin emanetidir” derken Sosyal Hizmetler İl Müdürü Şevki Ceylan hem Vali İmga’ya hem de Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür etti
İlk ziyaret Afyonkarahisar Valiliği’ne gerçekleştirildi. Vali Yardımcısı Ahmet Ertürk’ün öncülüğünde gerçekleşen ziyarete, İl Sosyal Hizmetler Müdürü Şevki Ceylan ve Huzurevi Müdür Muzaffer Erol, huzurevi sakinleri Nurten Barlas, Şükrü Özdil ve Osman Orçun’un yanı sıra Sosyal Gönüllüler Derneği Başkanı Hacer Eker katıldılar.
Yaşlılar Haftası nedeniyle kendisine yapılan ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Vali Haluk İmga, ziyarete gelenlerin şahsında tüm yaşlılarımızın Yaşlılar Gününü kutladığını söyledi. Her yaşın kendisine has bir güzelliğinin olduğunu söyleyen Vali İmga; bu günlere erişmiş olmanın da bir lütuf olduğunu ifade etti. Vali İmga, “Yaşlılarımız bize Milletimizin bir emanetidir. Onlara bakmak bizim en önemli görevlerimizdendir. Bu görevi layıkıyla yapan tüm idareci ve personele teşekkür ediyorum” dedi.
Devletin ağırlığı hissediliyor
Ziyarette konuşan Sosyal Hizmetler İl Müdürü Şevki Ceylan, Sosyal Hizmetlere bağlı kuruluşlara verdiği destekten dolayı Vali İmga’ya teşekkür etti. Ceylan; “Sosyal Hizmetler kurumlarına verdiğiniz önem bizleri çok mutlu etmektedir. Gençlerimizi, Çocuklarımızı ve Yaşlılarımızı da fazlasıyla memnun etmektedir. Devletimizin varlığını ve ağırlığını hissettirmektesiniz. Sosyal Hizmetlere bağlı kurumlarda kalite yakalanmıştır. Katkı ve desteklerinizden dolayı teşekkür ederim” dedi.
Kendisine ziyarete gelen Huzurevi sakinleriyle bir süre sohbet eden Vali Haluk İmga, tüm yaşlılarımızın Yaşlılar Gününü kutladı.
“Yaşlılarımız, başımızın tacı”
Huzurevi sakinlerinin ikinci adresi ise Afyonkarahisar Belediyesi oldu. Afyonkarahisar Belediye Başkan Vekili Yılmaz Açıkgözoğlu 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla kendisini ziyarete gelen huzurevi sakinlerini makamında kabul etti.
Ziyarete Sosyal Hizmetler İl Müdürü Şevki Ceylan, Huzurevi Müdürü Muzaffer Erol ile huzurevi sakinleri katıldı. Karşılıklı görüş alışverişlerinin yapıldığı ziyarette Belediye Başkan Vekili Açıkgözoğlu huzurevi sakinleriyle yakından ilgilendi. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı kurumların ihtiyaçlarını karşılama noktasında bu güne kadar her zaman yanlarında hissettiklerini ifade eden Sosyal Hizmetler İl Müdürü Şevki Ceylan, Başkan Çoban’a teşekkür etti. Belediye Başkan Vekili Yılmaz Açıkgözoğlu ise “Yaşlılarımız ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan diğer kurumlarımıza Belediye imkanlarımız doğrultusunda her türlü hizmeti sunmak en önemli görevlerimizden bir tanesi oldu. Gerek bizim gördüğümüz, gerekse bize akseden ihtiyaçlarla ilgili ne tür talep olursa bu güne kadar Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban yerine getirmeye çalıştı. Yaşlılarımız başımızın tacıdır” diye konuştu. Yaşlılarımızla yakından ilgilenen Başkan Vekili Açıkgözoğlu, konuklarına çiçek takdim etti. Huzurevi sakinleri ise kendilerine gösterilen yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti