Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletin kalbinden Erdoğan sevgisini asla silemeyecekler!

Adalet ve Kalkınma Partisi
Milletin kalbinden Erdoğan sevgisini asla silemeyecekler!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, partisinin Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda teşkilatlarla bir araya geldi.
“CİDDİ İŞGAL GİRİŞİMİ YAŞANDI”
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş’ın katılımı ile Genişletilmiş Yönetim Kurulu toplantısı yapacaklarını kaydetti. Toplantıda Afyonkarahisar’ın Koordinatör Milletvekili Mevlüt Akgün hazır bulundu. 15 Temmuz tarihinde ki darbe kalkışmasından sonra ciddi bir işgal girişimi ile karşı karşıya kalındığını belirten İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, bu durumu değerlendirmenin yanında AK Parti Teşkilat Başkanı Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ile bire bir irtibatı sağlamak istediklerinin açıkladı. Yurdunuseven, toplantıya katılımı nedeniyle Ataş’a teşekkür etti.
HER ZAMAN TEYAKKUZ GEREK
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, 15 Temmuz tarihinde ki darbe kalkışmasının Türk-İslam tarihinin en alçak darbe girişimi olduğunu kaydetti. Bu darbe girişimi püskürtüldüğünden beri Afyonkarahisar AK Parti teşkilatının her zaman ki gibi dimdik ayakta olduğunu belirten Özkaya; “Teşkilatımız Allah’a hamd olsun her zaman ki gibi dimdik, vatanına, milletine, milli iradesine, Sayın Cumhurbaşkanımıza ve hükümetimize hep sahip çıkar halde. Hiçbir zaman gözünü budaktan esirgemeksizin görevinin başında olan bir teşkilatımız var. Önceki gün eski bir Albayın gazetelerde ki açılamalarını dikkatinize sunmak istiyorum. Bence bu tür korku ve panik havası yaratacak şeylere pabuç bırakacak bir devlet, bir millet, bir hükümet, bir parti değiliz. Biz bin yıldır bu topraklardayız. Bin yıl boyunca çok daha büyük olaylarla karşı karşıya geldik. Allah’a hamd olsun, hepsini aştık. Her zaman teyakkuz da duracağız. Her türlü ihanete karşı hazır olacağız. Ama bunların hiçbirisi endişe ve korku yaratamayacak. Zira biz ne yaptığımızı ve yapacağımızı biliyoruz. Kendimizden eminiz” dedi.
AFYON PROGRAMI ANİ GELİŞTİ
Toplantının basına açık bölümünde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, genel bir değerlendirme yaptı. 23 Eylül Cuma tarihinden itibaren Burdur, Isparta illerinin ardından Afyonkarahisar’da da bir dizi çalışmalar yapmak üzere görevli olduğunu belirten Ataş; “Aslında Afyon programımız da yoktu. Dün akşam gelişen bir program oldu. Ankara’ya dönerken, Afyon üzerinden geçip burada ki kardeşlerimizle kısa sürede olsa bir hasbi hal edelim diye planlama yaptık. Katılımcılara teşekkür ediyorum. Bu çalışmalar önemli. Siyasi partiler teşkilatları ile ayakta dururlar. Teşkilatlar siyasi partilerin omurgalarıdır. Teşkilatlar ne kadar dinamik olursa siyasi partilerde o kadar dinamik olarak yolculuklarını devam ettirirler. Biz köklü bir siyasi gelenekten geliyoruz. Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderin kurduğu AK Parti de siyaset yapıyoruz” diye konuştu.
 MEVCUT HAL 2002 İLE KIYASLANAMAZ
AK Parti olarak önceliklerinin; Millet, vatan, bayrak, ülke olduğunu sıraladığı bu öncelikleri kişisel önceliklerin önüne aldıklarını altını çizen Mustafa Ataş, gayretle çalıştıklarını söyledi. AK Parti’nin merkezi hükümet ve 14 yıllık iktidarı döneminde Türkiye’yi her konuda değiştiren ve dönüştüren bir gayret içerisinde olduğunu kaydeden Ataş; “14 yılık iktidarımız döneminde teşkilat mensuplarımız ve partililerimizin gayretleriyle de AK Parti iktidarlarında her alanda ciddi dönüşümler yaşadık. 2002 yılı öncesi Türkiye’ye baktığınız zaman nasıl bir duruma geldiğimizi çok belirgin bir şekilde hepimizin görme fırsatı var. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan ekonomiye, dış dünyada ki itibarımıza varıncaya kadar her alanda Türkiye çok büyük mesafe kat etmiş, her anlamda Türkiye’de ciddi girişimlere imza atmış bir siyasi partiyiz. Türkiye’nin demokratikleşme noktasında, bireysel hak ve özgürlükler noktasında 2002 ile asla mukayese edilemeyecek derece de Türkiye’de iyileştirmeler yaşandı” şeklinde konuştu.
ÜLKEDE CİDDİ İYİLEŞMELER VAR
Ulaşımda Türkiye’de demiryolu, karayolu, havayolu olmak üzere her alanda tarihe altın harflerle yazılacak eserlere imza atan kadroların bulunduğuna dikkat çeken Ataş şöyle konuştu: “Türkiye de gurbet hayatı bitirildi. Türkiye de sağlık alanında tedavi için Avrupa tercih edilirken şimdi Avrupa’da ki insanlar Türkiye’yi tercih ediyorlar. Durum tersine döndü. Eskiden Edirne’den Kars’a gitmek isteyen bir vatandaş 30 saat kara yolculuğu yapmak zorundaydı. Şimdi 2 saatte uçakla otobüs fiyatına bu seyahatini yapabiliyor. İnsanlarımızın sosyalleşmesi noktasında çok ciddi mesafeler kat edildi. Eskiden ülkemizin turizm bölgelerinde yabancı ülkelerden insanlar tatil yapmak isterdi. Bugün kendi insanlarımız Türkiye’nin her köşesinde tatil yapabilecek ekonomik düzeye ulaşmış durumda. Eğitim alanında üniversite sayısı 190’lar seviyesine çıktı. 80 kişilik sınıflarda ders gören öğrenciler bugün dünya standartları seviyesine inerek, 24-30 sınıf mevcudu sayısına ulaşıldı.”
ÜLKE İNSANI İNSAN ONURUNU YAŞIYOR
Geçmiş dönemlerde velilerin ders kitaplarını bulamadıkları çocukları için artık okullar açıldığında ders kitaplarının sıralar üzerinde hazır olduğunu kaydeden Ataş şunları söyledi: “Bunlar sadece hatırlatmak adına söylüyorum. Türkiye bugün bu noktaya geldi. Ülkemizin insanları başlarını dik tutarak insanca yaşamanın onurunu yaşamaya başladılar. Yurt dışında ki insanlarımız eskiden Türkiyeli olmaktan belki sıkılarak bahsediyorlardı. Ama bugün onurla, gururla, başları dik şekilde Türk vatandaşı olduklarını söyler hale geldiler. Dolayısıyla 14 yıllık iktidarlarımız döneminde bu güzellikleri bu ülkeye yaşatan kadrolar sizler yani teşkilatlarımızdır. Sizin alın teriniz, emeğiniz, uykusuzluklarınız, açlıklarınız, fedakârlıklarınız olmasaydı bu güzellikleri yaşayamazdık. Türkiye 14 yıldır AK Parti iktidarlarıyla istikrarı yakaladı. İnsanların bu ülkede yeniden yatırım yapmaları noktasında bir güven tazeledi. O istikrar ruhu devam ediyor.”
HATIRLAMAKTA YARAR VAR!
Türkiye’nin istikrarlı gidişini bozmaya çalışanların zaman zaman ola geldiğini söyleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş sözlerine şöyle devam etti: “Zaman zaman Türkiye’nin istikrarlı gidişini bozmaya kalkanlar ola geldi. Hepinizin bildiği kronolojik süreci tekrarlamakta her zaman fayda var. Bu süreci hafızalarda tazelemek istiyorum. Türk siyaset tarihinde Türkiye ne zaman kendi ayakları üzerinde doğrulmaya kalksa bir takım mihraklar tarafından sürekli tepesine vurulup ülkenin 30-40 yıl geriye gitmesi sağlanmış. Ama AK Parti iktidarları döneminde bu girişimlerin hepsi boşa çıkmış ve planlarını uygulayamamışlardır.14 yıllık süreç içerisinde neler oldu diye bakıldığında hafızalarınızı tazelemek adına şunları sıralayabiliriz. Bilindiği üzere 2007’de e-muhtıra vermek suretiyle AK Parti iktidarına karşı bir muhtıra vermeye kalktılar. Sonuç alamadılar. Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili 367 garabetini yeniden Türkiye’de canlandırıp AK Parti’nin gösterdiği Cumhurbaşkanı adayı seçilmesin diye bir takım ayak oyunlarıyla bunun önüne geçmeye çalıştılar. 2008’de iktidar partisi olan AK Parti’yi kendilerine gazete kupürleriyle kendilerine bilgi, belge gerekçe oluşturup AK Parti’yi kapatmaya kalktılar. 2013 yılında Taksim’de Gezi Parkı’nda Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları çerçevesinde 13 tane ağacı bahane edip Türkiye’de bir kalkışma meydana getirmeye çalıştılar. 17-25 Aralık olaylarıyla hükümetin içerisinde bir darbe planını hayata geçirmeye çalıştılar. 2014’ün Ocak ayında MİT tırlarına düzenlenen operasyonda yine bir gerilim meydana getirip Türkiye’de bir kaos ortamı meydana getirmeye çalıştılar. 2014 Şubat ayında MİT Müsteşarına bir plan yaparak koluna kelepçe takma girişiminde bulundula.r”
ERDOĞAN ÜMMETİN NEFESİ
2014 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bir çatı aday çıkarıldığını dile getiren Mustafa Ataş, Tayyip Erdoğan’ın önünün kesilmeye çalışıldığını ifade etti. 7 Haziran 2015 tarihindeki Milletvekili Genel Seçimlerinde demokratik olmayan yöntemler kullanıldığını söyleyen Ataş şu ifadeleri kullandı: “8 Haziran 2015’de istikrarı olmayan bir sabaha uyandık. Derdi vatan olmayan bu insanların sinsi planlarıyla Türkiye böyle bir duruma düştü. Hamd olsun ki 1 Kasım seçimlerinde ki yenilenme ile milletin feraseti ile AK Parti yeniden 316 milletvekili çıkarmak suretiyle 1 Kasım 2015 tarihinde yeniden AK Partili iktidar dönemini yeniden başlatmış oldu. Her şey yolunda giderken, 14 yıldır insanlarımız mutluluk ve huzur içindeyken milletimizin en ulvi değerlerini istismar eden ve o istismarıyla ülkemiz üzerinde sinsice planlar kuran hain FETÖ örgütünün TSK’nın askerlerinin kıyafetlerine bürünen hainlerce ülkemizde bir darbe girişimi gerçekleştirildi. Milletin verdiği vergilerlerle alınan helikopterlerle, tanklarla, o silahlar millete doğrultuldu. Kurtuluş Savaşı’nda bile bombalanmayan TBMM bombalandı. O gece ilk sokağa inenler AK Parti teşkilatlarıydı. Adam gibi duruş sergileyen ‘Bizden öncekilere yaptıklarını bize yapamayacaksınız’ diyen Recep Tayyip Erdoğan’a karşı yapılan girişimlerdi bunlar. Recep Tayyip Erdoğan bu milletin sesidir, nefesidir. R. Tayyip Erdoğan mazlum milletlerin sesi ve nefesidir. Ümmetin sesidir ve nefesidir. O sesi ve nefesi kesmeye çalıştılar. Onların bir hesabı vardı. Allah’ın da hesabı vardı. 15 Temmuz gecesinde hamd olsun Allah’ın ve milletin hesabı tuttu. Bu hainler şunu bilsinler ne yaparlarsa yapsınlar bu milletin kalbinden Recep Tayyip Erdoğan sevgisini asla silemeyecekler.”
>> Burcu Aydın’ın Haberi

 

Ataş’tan teşkilat yöneticilerine ziyaret

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve teşkilat mensuplarını parti binasında ziyaret etti

 

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’i parti binasında ziyaret eden Genel Başkanı Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş’ı teşkilat mensupları karşıladı.
İl Başkanı Yurdunuseven ve beraberindekilerle istişarelerde bulunan Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, teşkilatların siyasi partilerin en önemli mihenk taşı olduğunu vurguladı. Yurdunuseven’den parti çalışmaları hakkında bilgiler alan Genel Başkan Yardımcısı Ataş, teşkilat üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette; Milletvekili Av. Ali Özkaya, 22 ve 23. Dönem Karaman Milletvekili ve Afyonkarahisar Koordinatörü Mevlüt Akgün, 22 ve 23. dönem Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Koca, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ve İl Gençlik Kolları Başkanı Dilek Hanım Çengel hazır bulundu. (Kocatepe Haber Merkezi)