Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Milletin verdiği yetkiyi kullanacağız” – Kocatepe Gazetesi

“Milletin verdiği yetkiyi kullanacağız” – Kocatepe Gazetesi
"Milletin verdiği yetkiyi kullanacağız"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, TBMM 24. Dönem ikinci yasama yılının, 1 Ekim Cumartesi günü (bugün) başlaması nedeniyle açıklamada bulundu

“Sorunların çözüm noktası TBMM”
MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz yaptığı açıklamada, TBMM 24. Dönem ikinci yasama yılının, ülkemize ve halkımıza hayırlı olmasını diledi. Son zamanlarda Türkiye de artan terör, işsizlik, ekonomi sorunlarının yanı sıra ilimizin sorunlarını da meclis gündemine taşıyarak çözüm arayacağına dikkat çeken Milletvekili Yılmaz, Bundan sonra da milletimizin bize vermiş olduğu yetki çerçevesinde meclis iç tüzüğünün bizlere verdiği yetkiyi de sonuna kadar kullanacağız. Millete hizmetin ibadet olduğu anlayışla, siyasetinde araç olarak gördüğümüzden dolayı bugün buralardayız. Bu manada bizim dile getirmiş olduğumuz konular, teşkilatımızın halkımızın itibar görmesi için buralardayız. Bunun vebali var, bunun sorumluluğu var. İnşallah bu yüce meclisten Afyonkarahisar için çok olumlu kararlar çıkmasına vesile oluruz. Karşılaşılan sorunların çözümü noktasındaki tek merci TBMM’dir. Demokrasilerin olmazsa olmazı bir sistem içerisinde birer Afyonkarahisar sevdalısı olarak iktidarın Afyonkarahisara hizmet edebilmesi için var gücümüzle gayret edeceğiz” dedi.
“Kimsenin hakkını yedirmeyiz”
Seçim sürecinde dolaşıp gezdiği yerlerdeki insanların sorunlarını not ettiğini ve bunların çözümü için gayret göstereceğini ifade eden Yılmaz; “Biz doğruları söylemeye, umut olmaya ve karşılaşılan sorunların çözümü noktasında gayret göstermeye çalışacağız” dedi.
Ankara’dan akan çeşmeden Afyonkarahisar’ın testisini doldurması için üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini kaydeden MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz,“Afyonkarahisar her türlü hizmete, her şeyin en iyisine en mükemmeline layık bir il. Kimse zannetmesin ki muhalefet partisinin milletvekilinin bu işlere gücü yetmez. Gücümüz yeter, kimsenin hakkını kimseye yedirmeyiz. Yapılan yanlışların karşısında oluruz, yapılan iyi hizmetlerin destekçisi oluruz bundan emin olsunlar. Ankara’dan akan çeşmeden Afyonkarahisarın testisini doldurması için üzerimize düşenin yapılacak olmasından emin olsunlar. Afyonkarahisara hizmet bir ayrıcalıktır İnşallah bu ayrıcalığı biz yaşayacağız” dedi. (Kocatepe)