Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletvekili Köksal, CHP TBMM Yönetimi’nde

2015’te gerçekleştirilen iki genel
Milletvekili Köksal, CHP TBMM Yönetimi'nde

2015’te gerçekleştirilen iki genel seçimde Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar birinci sıra milletvekili adayı olarak seçilen ve milletvekili olarak Ankara’ya giden Burcu Köksal, 2,5 sene içerisindeki faaliyetleriyle halkın olduğu kadar CHP Genel Merkezi’nin de takdirini kazandı.
KÖKSAL’A YENİ GÖREV
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Türkiye Büyük Millet Meclisi Grup Yönetim Kurulu belirlendi. Grup Yönetim Kurulu üyeliğine Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Gaziantep Milletvekili Mehmet Gökdağ, Hatay Milletvekili Birol Ertem, İstanbul Milletvekili Selina Doğan, İzmir Milletvekili Murat Bakan, Kırklareli Milletvekili Türabi Kayan seçildi.
Grup Disiplin Kurulu üyeliğine Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Eskişehir Milletvekili Cemal Okan Yüksel, İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş seçildi.
Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız ve Tokat Milletvekili Kadim Durmaz da grup denetçileri oldu.
KILIÇDAROĞLU VE
MİLLETVEKİLLERİNE TEŞEKKÜR
Seçimin ardından bir açıklama yapan CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, “Bugüne kadar neferi olarak verilen her görevi yerine getirmeye çalıştığım partimde Grup Yönetim Kurulu üyesi olarak da özellikle hukukçu kimliğimle Yasaların Anayasaya aykırılık iddiasıyla Anayasa Mahkemesine başvuru süreci dahil olmak üzere Meclis’te her türlü mücadeleyi vereceğimi belirterek bu göreve seçilmemde destek olan başta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere oy kullanan tüm milletvekili arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim” ifadelerini kullandı.